Samsung'un Yeni Kapaklı Telefonu Göründü - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Kapaklı Telefonu Göründü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-01 15:30:45
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Teknoloji

Samsung'un bir süredir söylentileri dolaşan kapaklı telefonu sonunda gün yüzüne çıktı. IFA 2015 fuarı öncesi ortaya çıkan Samsung SM-G9198 adlı model kapaklı telefon severleri memnun edecek.

Geçmişte Türkiye'de de moda olan kapaklı telefonlar son dönemde yeni tasarım trendlerine yenik düşmüştü. Günümüzde Japonya'da hala popüler olan bu telefonlara Samsung bir yenisini daha kattı. SM-G9198 kodlu bu Samsung modeli katlanabilir olmasına rağmen ince yapısıyla dikkat çekiyor. 

Samsung SM-G9198

Telefonun en ilgi çekici özelliği 2 adet ekrana sahip olması. 3.9 inçlik 2 adet Super AMOLED ekranın biri kapağın dışına diğeri ise kapağın içine konumlandırılmış. Telefonun kapağı kapalı olsa bile dış kısımda bulunan dokunmatik ekran ile kullanım sağlanıyor. 

6 çekirdekli Snapdragon 808 işlemciye yer verilen telefonda 2 GB RAM kullanılmış. 16 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerayla donatılmış telefonda diğer Samsung modellerinin aksine microSD kart desteği de bulunuyor. Ayrıca telefonda yer alan batarya çıkarılabiliyor. 

Android 5.1.1 ile gelecek olan cihazın henüz hangi ülkelerde satışa çıkarılacağı belli değil. 





PAYLAŞ