Samsung'un Yeni Akıllı Saati Gear S3'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Akıllı Saati Gear S3'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-28 11:00:17
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon markalarının önemli isimlerinden birisi olan Samsung güncele ve teknolojiye ayak uydurmaya devam etmektedir. Kullanıcıların taleplerine cevap vermeye çalışan firma her geçen gün başka yeni modelle kullanıcı karşısına çıkmaktadır. Son zamanlarda Apple'ın çıkardığı akıllı saatler üzerine Samsung'da akıllı saat üretimine başlama kararı aldı. Samsung'un bu yeni akıllı saati hakkında bilgi edinmek için yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

Yeni Çağın Akıllı Teknoloji Ürünleri Akıllı Saatler

Son birkaç yıldır teknoloji alanındaki gelişmeler içinde en ilgi çekeni giyilebilir teknoloji ürünlerinin gelişmesidir. Giyilebilir teknoloji alanında önde gelen isimlerden birisi olan Samsung ilerleyen günlerde yeni üretimi olan akıllı saati tanıtacağını bildirdi. Samsung Gear S3 adıyla piyasaya tanıtılacak olan akıllı saat şimdiden pek çok kişi tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. Akıllı saatte olacak olan özelliklerin neler olduğu konusunda bilgi edinmek isteyen kullanıcılar şimdilerde cihazın tanıtım günlerini bekliyorlar.  Daha önce de giyilebilir teknoloji alanında üretim yapan marka şimdi ise akıllı saat teknolojisinin en son üretimi olan Samsung Gear S3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Samsung Gear S3 Ne Zaman ve Nerede Tanıtılacak?

Samsung'un yeni giyilebilir teknolojisine ait olan cihazı Samsung Gear S3 31 Ağustos tarihinde Berlin'de yapılacak olan IFA öncesinde tanıtılacaktır. Geçen senelerde de olduğu gibi tanıtım için aynı organizasyonu seçen Güney Koreli şirketin ürettiği akıllı saatin daha çok tasarımsal anlamda ön plana çıkacağı düşünülmektedir. Bir önceki sürüm olan Gear 2'nin tasarımının dairesel olmasının ardından bu üretimin tasarımsal anlamda da farklı olacağı konuşulmaktadır.

Kâşif Sürümü

Kâşif sürümü olarak adlandırılan yeni sürümün Samsung Gear 3'te yerini alması beklenmektedir. Outdoor ve arazi kullanımları için üretilen ürün içinde dâhili GPS, suya karşı koruma kılıfı ve barometre yer alması da bekleniyor. Tasarımının önceki cihazdan farklı olacağı düşünülen cihazın tasarımına dair görüntüler bulunmamaktadır.  Güney Koreli marka akıllı telefon üretiminde uzunca bir süre daha adından sıkça söz ettireceğe benzemektedir. Akıllı saat üretimine devam edecek olan marka, kullanıcılarına sürprizler yapacağa benziyor.





PAYLAŞ