Samsung'un Üst Seviye Telefonlarını Daha Ucuza Almak Mümkün Olacak - Haberler - indir.com

Samsung'un Üst Seviye Telefonlarını Daha Ucuza Almak Mümkün Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 16:20:32
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Akıllı telefon öncüsü olan dünya devi Samsung, telefon yenileme olarak bilinen bir yöntemle birlikte amiral gemisi olarak adlandırılan modellerini daha uygun fiyata almanız için çalışmalara başladı. Firma bu sayede Samsung kullanıcılarının son model telefon kullanmalarına olanak sağlayacaktır. Sizde telefon yenileme yönteminin ne olduğunu merak ediyorsanız, yazımızda detaylı bilgilendirmeyi bulabileceksinizdir.

Amiral Gemisi Modellerini Daha Uygun Fiyata Alabileceksiniz

Dünya devi olan teknoloji firması Samsung yaptığı çalışmaların her alanında kullanıcılarını düşünerek adım atmaktadır. Geçtiğimiz günlerde kullanıcının beğenisine sunulan ve ilerleyen günlerde yine kullanıcı beğenisine sunulacak olan amiral gemi serisini daha uygun fiyata alabilmeniz için telefon yenileme yöntemini kullanmaya karar verdi. Teknolojinin her gelişen gün daha da ilerlemesi üzerine akıllı telefon fiyatları da ister istemez artmaktadır. Tüketiciye kaliteli, güvenli ve ucuz teknolojiyi bir arada sunmak isteyen Güney Koreli firma Samsung da telefon yenileme yoluna başvurdu. Tüketicinin maddi durumu yerinde de olsa cihazların fiyatından dolayı daha ekonomik olanını almayı tercih ediyorlar. Bir de son zamanlarda Çinli üreticilerin amiral gemisi katili diye adlandırılan bir o kadar güçlü donanıma sahip olan ancak daha ekonomik fiyatlı modelleri sunması da popüler firmaların son model cihazlarının satışına engel olmaktadır.

Reuters'in Raporuna Göre Samsung Yenilikleri

Güney Koreli marka Samsung'un yapacağı telefon yenileme yöntemi Reuters'in raporunda da yerini aldı. Rapora göre üst seviye telefonların daha uygun fiyatlarla tüketiciye sunulması için ülkemizde denk gelmediğimiz akıllı telefon yenileme programını başlatmaya hazırlanıyor.

Akıllı Telefon Yenileme Yöntemi

Bir çeşit telefon kiralama yöntemi olarak da adlandırılan akıllı telefon yenileme yöntemini Apple ABD pazarında uygulamaktadır. Düşük ücret ödeyerek güncel üst seviye telefonu alabilme imkânına sahip olacaksınız. Telefonu aldıktan sonra bir yıl kullanma hakkınız bulunmaktadır. Ardından telefonu teslim ederken belli bir ücret daha ödeyerek en yeni üst seviye telefona sahip olabileceksinizdir. Bir nevi telefonları yıllık olarak kiralıyorsunuz. Apple gibi bazı firmaların da kullandığı bu yöntemi Samsung da ilerleyen günlerde kullanmaya başlayacaktır. Samsung telefon yenileme yöntemine Galaxy S8 ile başlayabilir.





PAYLAŞ