Samsung'un Tablete Dönüşebilen Telefonundan Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

Samsung'un Tablete Dönüşebilen Telefonundan Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-14 12:40:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Görünen o ki 2017 akıllı telefon üreticileri için kıyasıya rekabetin yaşanacağı bir yıl olacak. iPhone'un 10'uncu yılını kutlamaya hazırlanması yeni iPhone modelinin hatırı sayılır yenilikler ile geleceği yorumlarına neden oluyor. Ancak geçtiğimiz yıl bataryası patlayan Note 7 sayesinde başı bir hayli ağrıyan Samsung'un yeni modeli ile ilgili dikkat çeken iddialar da mevcut.

Samsung'un karşı koyabilir telefonunu uzun süreden beri büyük bir merakla planlanıyor. Akıllı telefon hayatına yeni bir soluk getirmesi beklenen aygıt, farklı tasarımıyla heyecan yaratıyor. Daha önce hakkında bazı bilgilerin ortaya çıktığı telefonun şimdi de çıkış dönemi göründü ve yeni teknik detaylar gün yüzüne çıktı.

Belirtilenlere göre cenup Koreli teknoloji devi Samsung, 2017'nin 3. çeyreğinde 100 bin adet katlanabilir akıllı telefon piyasaya sürecek.Yönetim kurulunda bir takım değişikliklerin gerçekleşmesinin ardından tarihin netleşeceği söylenirken 3. çeyrek iddiaları ön plana çıkıyor. Bahsi geçen döneme henüz çok uzak olduğumuz için detayları öğrenmek adına birkaç ay daha beklememiz gerekecek.

Peki katlanabilen telefon ne işimize yarayacak?

Güney Kore medyasında yer alan söylentiye göre katlanır akıllı telefonlar normalde 5-inç boyutunda olacak. Daha büyük ekrana ihtiyaç duyan kişiler telefonun katlanabilmesi sayesinde 7-inç boyutunda bir tablete dönüştürebilecek. Böylelikle cebinizdeki telefon aynı zamanda bir tablet halini alacak. Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Project Valley adını verdiği katlanır akıllı telefon projesini kendi işlemcileri yerine Qualcomm'un Snapdragon 620 ve 820 işlemcileriyle test ediyor. Ayrıca katlanır ilk akıllı telefonun 3GB RAM ile geleceği de söylentiler arasında. Güney Kore merkezli şirket konu ile ilgili resmi bir açıklaması ise bulunmuyor.

 





PAYLAŞ