Samsung'tan Mini ve Mickey  emojileri! - Haberler - indir.com

Samsung'tan Mini ve Mickey emojileri!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 13:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Başarılı telefon üreticileri, klavye deneyimi konusunda kıyasıya rekabete devam ediyor. Kullanıcılara benzersiz bir mesajlaşma deneyimi yaşatmak için her geçen gün yeni bir özellik çıkıyor. Oldukça başarılı işlere imza atan Samsung, emoji konusunda yeni bir güncelleme yayınladı. Bir önceki emoji grubu yeterince beğenilmeyen Samsung, bu hafta yayınladığı yeni Disney emojileri ile durumu kurtarmak niyetinde gibi gözüküyor.

Galaxy S9'un kişiselleştirilmiş AR emoji kreasyonlarının bazı sıkıntıları söz konusu ancak, Samsung tarafından birkaç hafta önce MWC'deki lansman etkinliğinde, tanıdık Disney yüzleri robo-avatar grubuna dahil edilmişti. Hem Mickey hem de Minnie bu günlerde emojilerin arasına katılıyor. Bu emojilerin çıkış tarihinin de S9 ve S9 plus'ın satışa çıktığı günle kesişmesi oldukça ilgi çekici oldu. Bu çıkan emojiler, Disney'in AR emoji serisinin başlangıcı niteliğinde. Samsung yıl boyunca daha fazla geleceğini söylüyor ve The Incredibles oyuncu kadrosunu da emoji ailesine katacak.

Samsung'un AR Emoji bölücü ve iPhone X'in Animoji kadar kolay bir kullanıma sahip değil ne yazık ki.  . AR Emoji, tararken kullandığı her kullanıcı için yeni avatarlar sunuyor. Gözden geçirme yapılması ve Galaxy S9'daki Disney eklemelerini test edilmesine rağmen, Mickey'nin tasarımının yalın basitliğinden dolayı, daha az göz yoran bir sonuç çıkması olası. Bunların dışında bazı Disney emojilerinin de ekibe dahil edilmesi bekleniyor.





PAYLAŞ