Samsung'dan Yeni Performans Canavarı Taşınabilir SSD Geldi - Haberler - indir.com

Samsung'dan Yeni Performans Canavarı Taşınabilir SSD Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-16 12:00:54
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon modelleri ile pazarda adını sıkça duyduğumuz Güney Koreli üretici Samsung bu noktada aksesuar ve donanım üretiminede devam ediyor. Şimdi ise harici depolama ürünleri noktasında performans sınırlarını zorlayacak bir en yeni modeli ile karşımıza çıkıyor. Bu yeni taşınabilir katı hal sürücü modeli SSD T5 model adına sahip durumda. Bu yeni SSD taşınabilir harddisk cihazı Samsung'un tescilli V-NAND teknolojisini kullanıyor ve gerek kompaktlığı gerekse bu tasarımı ile sınırları zorluyor. Standart harici taşınabilir harddisklere göre 4.9 kat daha hızlı olan bu cihaz 540 MB/sn'lik bir hız vaat ediyor.

Bu yeni model yüksek rakamları ile daha çok hızlı yanıt isteyenler, fotoğrafçılar, video içerik üreticileri ve profesyoneller için daha çok uygun diyebiliriz. Neredeyse bir kredi kartından daha küçük bir yapıya sahip olan T5 modeli sadece 51 gram ağırlığa sahip ve alüminyum bir metal kaplama ile şık bir görünüm elde edebiliyor. Bu model Derin siyah 1TB  ve 2TB modellerinde kullanıyor ve Çekici mavi 250 GB ve 500 GB'lık modellerde kullanarak toplamda iki farklı renk seçeneğine sahip diyebiliriz. Hareketli bir parçası olmadığından ötürü yapısı darbelere karşı oldukça dayanıklı diyebileceğimiz T5 modeli 2 metre yükseklikten düşmelere karşı dayanıklı bir yapı sergiliyor.

Hem PC'lerde hemde Mac'lerde kullanılabilen Samsung SSD yazılımına sahip olarak geliyor ve AES 256-bit'lik donanım ve veri şifreleme ile güvenlik sağlıyor. Üç yıllık garanti ile gelen T5 modelinin 250 GB'lık versiyonu 550 TL, 500 GB'lık model 900 TL ve 1 TB'lık modeli 1800 TL ve 2 TB modeli ise 3500 TL fiyat etiketleri ile Eylül ayı ile beraber ülkemizde satışına başlanacak.





PAYLAŞ