Samsung'dan Yeni Frame TV Serisi Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung'dan Yeni Frame TV Serisi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-17 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknolojinin öncü markalarından olan Samsung, akıllı telefon kategorisinden birçok yenilikçi işlere adım atan ve ilklere imza atan markaların başında geliyor. Özellikle yeni teknolojileri deneyerek bu noktada öncü olması birçok kişi tarafından oldukça beğeniliyor. Öyle ki televizyon teknolojisinde ilk Curved olarak adlandırılan kavisli ekrana sahip televizyon modellerini çıkartmıştı. Şimdi ise Samsung Frame ismini verdiği yeni televizyon konseptini CES 2017 etkinliği kapsamında ilk olarak duyurmuştu. Şimdi ise bu Frame ile beraber özellikle oturma odalarındaki dekorasyonlara ekstra güzellik katacak.

Özellikle oturma odalarındaki tasarıma ve dekorasyonlara oldukça uygun olacak bu  yeni televizyon konsepti şık tasarımı ile dikkat çekmekte. Bu yeni konseptte ise İsviçreli ünlü tasarımcı olan Yves Begar'ın imzası bulunmakta. Güney Koreli marka Samsung bu yeni Frame serisi televizyonları duyursa da bu yeni platformda olacak diğer detayları henüz açıklamadı. Yeni Frame konseptli televizyonların özellikleri ve fiyatına dair henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Samsung, Frame olarak isimlendirdiği bu televizonlarında QLED teknolojisinin kullanılıp kullanılmadığını belirtmemiş durumda. 4K desteği olup olmamasıda belirsizliğini korurken, yüksek bir ihtimal ile çözünürlük kısmının 4K olacağı bekleniyor. Bu yeni Frame serisi televizyonların teknik detaylarından daha çok tasarımı ile şıklık severlere göre dizayn edilmiş diyebiliriz. Öyle ki görünmez kablo bağlantısı ile duvarda tıpkı bir çerçeve gibi yapısı ile oldukça beğeniliyor. Bu yeni teknolojide kablolarında gizlenmesi hem dekorasyon hemde tasarım anlamında hoşluk ve şıklık ortaya katıyor.

Henüz bu televizyon konseptinin ne zaman piyasaya gireceği belirsizliğini korur iken, önümüzdeki yıllarda bu ve buna benzer tasarımsal anlamdaki teknolojileri görmemiz oldukça mümkün olacak.

 





PAYLAŞ