Samsung'dan Galaxy J6 İçin Çerçevesiz Tasarım! - Haberler - indir.com

Samsung'dan Galaxy J6 İçin Çerçevesiz Tasarım!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 12:35:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Koreli Teknoloji devi olan Samsung farklı bir model ile karşımıza çıkıyor. Cihaz aslında öğrenciler için uygun. Samsung bu cihazını alt segment olarak üretmiş yani özellikleri o kadar iyi değil. 

FCC'den sertifikasını alan cihaz hakkında birçok bilgi ortaya çıktı.

Cihazın genel özellikleri şöyle; Ürün 2 Gb ram kapasitesine sahip olarak geliyor. İşlemci olarak ise Exynos 7870 ara birimini kullanmakta. Ayrıca üründe Android 8.0 Oreo işletim sistemi mevcut. Ekran çerçeve oranınına gelecek olursak ekran oranı 18:9 olacak bu oran genelde çerçevesiz telefonlarda görülür ancak Samsung bunu alt segment cihazında kullanmayı tercih etmiş durumda. Ekran Full HD kalitesine sahip.

Cihaz öğrenciler için uygun ancak internet olmaması biraz kötü. Artık teknoloji devrinde yaşıyoruz internet her eve girdi. Öğrenciilerin ise en çok ihtiyaç duyduğu nota bu "İnternet". Cihaz ile sadece iletişim kurabilirsiniz herhangi bir ağ mevcut değil. Cihazın fiyatı ise orta seviye olacak çünkü bu cihazın özellikleri de orta segment katagorisinde yer almakta. Samsung bu cihazında fazla bir başarı elde edememiş olarak gözükmekte.  Cihazın ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Ürün tanıtımı kısa zaman içerisinde gerçekleştirilecekdir.

 





PAYLAŞ