Samsung Yanlışlıkla Galaxy Note 8 Görseli Paylaştı - Haberler - indir.com

Samsung Yanlışlıkla Galaxy Note 8 Görseli Paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-15 19:30:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung?un geçtiğimiz gün resmi Twitter hesabından yapmış olduğu görsel paylaşımı tam bir kafa karışıklığına sebebiyet verdi. Öyle ki görseldeki modelin Galaxy Note 8 olduğu düşünüldü ve yanlışlıkla bu görselin sızdırıldığı düşünceler arasında yer alıyor. Bu paylaşım haricinde hali hazırda Galaxy Note 8 modeli için beklenen özellik tahminleri ve sızıntıların arkası kesilmiyor diyebiliriz. Ancak son gelişen bilgiler ile Samsung?un uluslar arası modellerde kullanmış olduğu Exynos işlemcisinin resmi web sayfasında bir görsel yayınlandı. Paylaşılan görselin daha önce çıkış yapmış hiçbir modele benzerlik göstermemesi akıllara direk olarak Note 8 olduğunu getiriyor.

Görsel ulaşan kitlelerin tahminleri ise ikiye ayrılıyor. Bu noktada bu paylaşım bir Samsung hatası olarak gözükürken bir diğerkısıma göre ise bu haberlerin çıkması için bir PR çalışması olduğunu dile getiriyorlar. Söz konusu paylaşılan görsele bakacak olursak model için Galaxy Note 8 modeli olma ihtimalini göz önünde bulundurabiliriz. Öyle ki cihazın daha önceki ortaya çıkan özelliklerine göre model çerçevesiz bir tasarım yapısı ile gelecek. Tıpkı Galaxy S8 benzeri bir ekran paneli kullanılması beklenen yeni model 6 GB RAM gibi yüksek kapasitelere sahip olacak.

Samsung tarafından oldukça güçlü çıkartılacak olan yeni model teknik detayların yanı sıra tasarımı ile de dikkatleri çekeceğe benziyor. Öyle ki tasarım yapısı genel anlamda Galaxy S8 çizgilerini taşıması beklenen model şık ve dikkat çekici olacak. Modelin yakın zamanda tanıtılması beklenirken donanım anlamında ise depolama alanı gibi bölümleri yüksek kapasitelere sahip olacak. Bakalım Samsung?un bu paylaşımının arkasından neler çıkacak göreceğiz.





PAYLAŞ