Samsung USB Type-C'ye hazır - Haberler - indir.com

Samsung USB Type-C'ye hazır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-05 09:52:27
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli Samsung, her çıkarttığı telefon ile teknoloji devi olduğunu kanıtlıyor. Samsung'un son zamanlarda çıkarttığı bir çok telefon yeni ve güzel özellikler, harika donanımı ile geliyordu. Bazı sorunları olsa da kullanıcıların beğenisini yıllardır kazanmış bir firma Samsung.

Ancak telefon dünyasından silinen Note 7'nin ardından telefonlarının kutusuna USB Type-C'yi microUSB'ye çeviren bir adaptör koyuyordu. Fakat bunun da sonu gelecekmiş gibi görünüyor.

Bir haberde söylenene göre Galaxy A8 ailesinin kutusundan USB Type-C'ye çeviren adaptör çıkartılmış. Bölgelere göre değişen kutu içeriği nedeniyle hala bazı yerlerde içinde USB Type-C'ye çeviren adaptör bulunabilecekmiş. Bu köklü değişimi Apple uzun süredir kullanıyordu.

Bu şekilde USB Type-C'ye çeviren adaptörü kutu içeriğinden çıkaran Samsung, ilerideki senelerde çıkartacağı telefonlardan da çıkartmayı planlıyor.

USB Type-C adaptörünün bir çok firma tarafından kullanıldığı ve şimdiden çok işe yaradığı dönemde, Samsung'un yaptığı bu değişiklikle o da bu firmalar arasına katılacak. Type-C hızlı şarj ve yüksek veri aktarımı özelliği ile şimdiden çok işe yarar durumda.

Samsung'un nu tercihi yapması bir çok kullanıcıyı sevindirdi. Apple'ın çok uzun süredir kullandığı adaptör Type-C, Samsung'u bir adım öteye taşıyacakmış gibi gözüküyor.

Bu köklü değişimden sonra daha yüksek performanslarda çıkarttıkları telefonların yararına mı olacak yoksa zararına mı' Bir çok kullanıcı bu konuda endişeli. Samsung Galaxy A8 ile bütün sorular cevabını bulacak.

 





PAYLAŞ