Samsung Televizyonlarına FreeSync Desteği Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Televizyonlarına FreeSync Desteği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-25 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Artık yeni nesil televizyonlarda da FreeSync teknolojisini görmeye başlıyoruz. Daha çok oyuncu kitlenin seveceği bu yeni desteği bu yıl Samsung, TV modellerinde sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 2018 model Samsung televizyonlarında yer alan donanım desteğinin yanı sıra yazılım desteğinin yer almadığı FreeSync teknolojisi aktif hale gelecek. FreeSync ile beraber uyumlu AMD ekran kartı yer alan cihazlarda titreme ve yırtılma olmadan daha akıcı bir görüntü sağlanmış olacak.

AMD ekran kartları ile beraber bilgisayarlar haricinde Xbox S ve One X konsollarına FreeSync desteği sunuluyor. Bu sayede oyuncular bu ekranlar ile oldukça akıcı bir oyun deneyimi yaşamış oluyorlar. FreeSync donanım desteği sunan Samsung TV modelleri ise Q6FN, Q7FN, Q8FN, Q9FN ve NU8000 olarak belirlenmiş durumda. QLED modelleri için yer alan bu destekli TV'ler 120 Hz tazeleme oranına sahip durumdalar.

FreeSync desteğine sahip modeller şuan için Full HD çözünürlük sunabiliyor. Samsung TV'ler için sunulan bu güncelleme ile beraber ayrıca oyun modundaki gecikme 15 mili saniye seviyelerine iniyor.





PAYLAŞ