Samsung Note 7 Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Note 7 Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-25 00:04:52
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Samsung firmasının teknoloji atılımlarında yaptığı başarılı çalışmalar, her dönemde daha kaliteli yaz cihazları piyasaya sürülmesine katkı sağlıyor. 6GB RAM ile son derece özel ve kaliteli bir cihaz olarak karşımıza çıkması beklenen Galaxy Note 7, merakla beklenen olağanüstü bir teknoloji dehası olarak piyasaya sürülecek. 32 ila 64 GB dâhili depolama kapasitesi, beklenen özelliklerden biri. Bu serinin kaliteli cihazında ise Micro SD kart desteği, beklenen bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

4000 mAh kapasitesi ile böylesine kaliteli bir cihazın batarya desteği hakkında da önemli bir fikir sahibi olmanız mümkün. Suya dayanıklı kasası, Samsung firmasının yeni nesil cihazlarında tercih ettiği bir yöntem olmaya başladı. Akıllı telefon beklentileri üst düzey olan kullanıcılar, Samsung Galaxy Note 7 konusunda heyecanlı bir bekleyiş içindeler. Exynos 8890 işlemci birimi, bu kaliteli ve dikkat çekici cihazın yeni özelliklerini temsil ediyor. Amerika ve Çin gibi geniş pazarlarda Snapdragon 823 kullanılması beklenen bu kaliteli cihaz, 5.8 inç büyüklüğüne sahip. Quad HD çözünürlüklü ve Samsung üretimine has özelliği temsil eden AMELOD ekran, Note 7 özelliklerinden sadece birkaçını temsil ediyor. İçinde bulunduğumuz yıl üretime başlayacak olan kaliteli cihazın, 12 Megapiksel arka 5 Megapiksel ise ön kamera özelliği, bize ideal ölçüleri gösteriyor. f/1.7 ile desteklenen çift piksel özelliği, kamerayı çok daha nitelikli bir hale getiriyor. Bu sayede çekim ve avantajları konusunda kullanıcılara müthiş fırsatlar hazırlandığını söyleyebiliriz.

Yeni yılda yeni seçenekler üreten, güzel görünümlü ve kasa bütünlüğü ile muhteşem bir teknolojiyi temsil eden Samsung Galaxy Note 7, görsel olarak da teknoloji sevenleri tatmin edecek gibi duruyor. Aslında yakın zaman içerisinde piyasaya çıkması beklenen cihazın, fiyatı da merak konusu. Satışa sunulduğu ülkelere göre ve pazarlara bağlı olarak fiyatında değişkenlik göstermesi, son derece doğal bir beklenti gibi duruyor. Yine de tahmini olarak 800 Euro civarında bir rakamın, bu cihazın beklenen fiyatı olduğunu söylemek mümkün. Galaxy S ve Galaxy Note serisi ile teknoloji kullanıcılarına müthiş fırsatları hazırlayan Samsung, akıllı cihaz teknolojisi çok geniş bir tabana yayılmış durumda. Son dönemin popüler cihazı olan Note 7, özellikleri ve olağanüstü kapasitesiyle, teknolojinin ortaya koyduğu en kaliteli cihazlardan birini temsil edecek.

 





PAYLAŞ