Samsung, iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekmeye çalışıyor - Haberler - indir.com

Samsung, iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekmeye çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-22 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, iPhone'un son dönemlerdeki liderliğine karşılık, yeni hamle planları yapmaya devam ediyor. iPhone, son çıkardığı modeli iPhone X ile teknoloji dünyasında oldukça ses getirmeyi başardı. Samsung'un anavatanı olan Günye Kore'de ön siparişe çıktığı andan itibaren, 3 dakika içerisinde biten iPhone X, Güney Kore'yi de fethetmiş oldu. Tüm bunların ardından, Samsung'tan da adımlar gelmeye başladı. Samsung, iPhone kullanıcılarını kendi tarafına çekmeye çalışacağı Galaxy Deneyimi Programı'nı duyurdu. Kullanıcılar Galaxy Deneyimi Programı dahilinde, Galaxy Note 8'i deneme şansı elde edecekler.

Samsung v.s Apple

Samsung, yeni çıkaracağı modeli Samsung Galaxy Note 8 için, kullanıcılarının memnun kalacağı bir öneri ile gündeme geldi. İsteyen kullanıcılar, Galaxy Note 8'i almadan önce, Galaxy Deneyimi Programı dahilinde cihazı 1 ay boyunca deneme şansına sahip olacak. Bunun için uygun bir fiyat vermek yeterli olacak. Bir ayın ardından eğer cihazdan memnun kalırlarsa, cihazı farklı ödeme seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Denem süreci için, Güney Kore'deki katılımcılar 21 ' 27 Kasım tarihlerinde kayıt oluşturabilecekler. Bu başvurular içerisinden, Samsung  10 bin kullanıcı belirleyecek ve bu kullanıcılara deneme şansı tanınacak. Bu 10 bin kişi 1 ' 11 Aralık tarihlerinde, deneyecekleri Galaxy Note 8'i Güney Kore'deki Samsung Digital Plaza'dan alabilecekler.

Kampanyaya katılım için talep edilen fiyat ise 45 dolar. Eğer deneme sonucunda Galaxy Note 8'i satın almak istemezsiniz, ödenilen ücret bir ay sonra size geri veriliyor. Eğer bir ayın sonucunda Galaxy Note 8'i satın almak isteyenlere de, JBL Go Bluetooth hoparlör gibi hediyeler veriliyor.





PAYLAŞ