Samsung Internet Google Play'de Yayınlanacak - Haberler - indir.com

Samsung Internet Google Play'de Yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 14:00:53
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung yazılım güncellemeleri noktasında kendi kullanıcıları tarafından da eleştiriliyor olsada, şirketin kendi uygulamaları oldukça başarılı oluyor. Bu noktada Samsung'un internet tarayıcısı, eklenti desteği ve önleyici içermesi gibi özellikler ile Google Chrome alternatifi başarılı tarayıcılardan birisi oluyor. Samsung'un kendine öz bu uygulamaları uzun süredir Samsung markaya sahip modeller için kullanılabilir olmuştu. Ancak bu durum değişerek geçtiğimiz senenin Mart ayı ile beraber internet tarayıcısı beta sürüme geçmiş ve Nexus model akıllı telefonlara yüklenebilir olmuştu.

Şimdi ise Samsung İnternet tarayıcısı beta sürümünden çıkarak Android 5.0 Lollipop ve üstü sürümlere sahip telefonlar için uygulamanın yüklenebilirliğini açtı. Ancak bu internet tarayıcısının Google ve Samsung harici akıllı telefonlarda çalışması ve kullanımı şuan için sadece beta sürümü için geçerli olduğunu dile getirelim. Yakın zamanda ise Beta sürümünden çıkarak uygulamanın tam sürümünü herkese açması bekleniyor. Bu noktada Samsung uygulamanın bu işlemi için bir tarih vermezken, Nexus ve Pixel serisi akıllı telefonlar için verilmesinde tam iki aylık bir süreç geçmişti. Diğer Android cihazlar için ise benzer bir tarih uygulanması bekleniyor.

Samsung Internet tarayıcısının yeni beta sürümü, ile beraber tarayıcı ek yeni bazı özelliklerde kazanıyor. Bu noktada kontrast modu dikkatleri çekerken bu özellik ile görme problemi yaşayan kişilerin ekrandaki yazıyı okuması kolaylaştırılıyor. Ayrıca Samsung Internet'e yeni kazandırılan özellikler arasında Cardboard için WebVR desteği gibi özelliklerde yer alıyor.





PAYLAŞ