Samsung Galaxy X Katlanabilir Telefon: Söylentiler, Görüntüler, Ayrıntılar ve Daha Fazlası! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy X Katlanabilir Telefon: Söylentiler, Görüntüler, Ayrıntılar ve Daha Fazlası!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 23:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyası birkaç ay boyunca bu "Galaxy X" prototip telefonunu duyurdu ve genel "Galaxy S" hattının bir halefi olacağına dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Ancak yaklaşan Galaxy S9 ve S9 + 'ların  ayrıntıları hakkında bilgiler geldikçe dikkatler başka yöne çekilmeye başlandı. Buda Galaxy X konusunu bir süreliğine rafa kaldırdı. Ancak CES 2018'den alınan yeni verilere bakılırsa kullanıcıları katlanabilir bir Samsung Telefonu bekliyor!

Samsung, CES'te Galaxy X hakkında çok fazla açıklama yapılmadı  fakat The Investor'a göre, Galaxy X'ın ortasında katlanabilen 7.3 inç ekran bulunuyor - hem içeriye hem de dışa katlanma gibi farklı özelliklere sahip birden fazla versiyon da söz konusu.

Samsung Galaxy X

Bu durum beklenmedik gibi görünse de , Samsung , ileri teknoloji cihazları arasında oldukça dikkat çeken Galaxy Note Edge'den beri, üretilecek olan telefonlarında kavisli paneller hazırlıyordu. Şirket, yıllarca kıvrılabilir OLED panelleri ile deneyler yapıyor ve onları teknoloji gösterileri olarak halka açık olarak sunuyordu. Ancak soru şu ki, aktif olarak binlerce defa katlanan cihazları normal bir şekilde kullanmak mümkün mü' Bu doğrultuda ekranın normal cihazlara nispeten çok daha fazla dayanıklı olması gerekiyor. Bu da kullanılacak malzemeyi önemli kılıyor.

Galaxy X' yine dikey yönlendirmeli bir telefon olacak, ancak telefonun yanlarına yerleştirilmiş bir menteşe mekanizması ile kıvrılma özelliği dahil edilecek. Ekran genişletlip düzleştiğinde telefon sertleşecektir ve aşırı derecede uzun gibi görünecek. Erken söylentiler, menteşeli ve iki ekranlı bir Galaxy X'e işaret etmişti, ancak şimdi sadece bir panelden bahsediliyor. Şu ana kadar verilen bilgiler bunlarla sınırlı. Galaxy X hakkında daha fazla şey duyurulacağı için, Şubat ayının sonunda başlayacak olan MWC 2018 sonrası çok daha fazla bilgi kullanıcıları bekliyor olacak. 

Samsung Galaxy X





PAYLAŞ