Samsung Galaxy S9'un Konsept Tasarımı Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S9'un Konsept Tasarımı Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un 2018 yılında çıkartacağı model olan Galaxy S9 için şimdiden sızıntı ve bilgiler gelmeye başladı. Son olarak cihaza dair yeni bir konsept tasarım videoları ortaya çıktı. Kaynağı OneLeaks olan bu sızıntı ile Galaxy S9'da olması beklenen bazı şema ve konsept çizimleri yayınlandı. Daha önceki ortaya çıkan tasarımlar ile benzerlik gösteren bu içerikte siyah kasa rengine sahip bir model görüyoruz. Ayrıca kasa çizgileri de yeni tasarım detayı olarak ortaya çıkıyor.

Daha öncede ortaya çıktığı gibi bu konsept tasarımda da çift kameranın dikey konum olarak cihaza yerleştirildiği gözüküyor. 2017 amiral gemisi olarak çıkışını gerçekleştiren Galaxy S8 ailesine benzer bir tasarım detayları ile gelen model 2018 yılında çıkması bekleniyor. Ancak yeni tasarımın ufak fark ve detaylara sahip olmasıda bekleniyor. Qualcomm ile yapılan ortaklık ile Samsung güçlü modelleri ile 2018 yılında Apple'ın önüne geçmeyi hedefliyor.

Özellikle iPhone X ile çok büyük bir çıkış yakalayan Apple'a dur demek için Samsung'un yeni bir fırsatı daha bulunuyor. Yeni teknolojiler ve özellikler barındıracak olan yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus hakkında bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ