Samsung Galaxy S9 Plus'ın reklam afişi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S9 Plus'ın reklam afişi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung'un 25 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlik kapsamında yeni Galaxy S9 ailesinin tanıtılması bekleniyor. Lansman tarihi yaklaşırken cihaza dair sızıntılarda bir hayli artmaya başladı. Şimdi ise modelin yeni bir reklam afişi sızdırıldı ve bu kapsamda cihazın tasarımına dair bazı detaylar ortaya çıktı. Reklam afişi modelin ince çerçevelere sahip olmasının yanı sıra 128 GB'lık varsayılan depolama alanı ile geleceğini de doğruluyor. Yabancı kaynaklı bir Twitter hesabının paylaşımına göre cihaz Gece Yarısı Siyahı rengine sahip olacak ve 128 GB dahili depolama alanı ile Galaxy S9+ cihazını görüyoruz.

Henüz resmi kaynaktan olmayan bu afiş için daha önceki sızıntılara baktığımızda doğruluk oranının düşük olduğunu söyleyebiliriz. Ancak yinede Galaxy S9'un Plus olan versiyonunun microSD kart desteği ile 128 GB'lık bir kapasiteye sahip olması bekleniyor. 25 Şubat tarihinde MWC 2018 kapsamında göreceğimiz modelin birkaç hafta sonrasında ise raflarda olması bekleniyor. Cihaz diğer donanım özellikleri bakımından da oldukça üst seviye bir amiral gemisi olacak.

Tasarım noktasında Galaxy S8 serisi ile benzer yapıda olacak olan modelin kamera tarafınında oldukça güçlü olması bekleniyor. Bakalım şirketin bu yeni amiral gemisinde Galaxy S8 serisine göre ne gibi farklılıklar olacak göreceğiz.





PAYLAŞ