Samsung Galaxy S8+'ın logosu ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8+'ın logosu ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 14:40:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S8 belki de 2017'nin en çok beklenen Android telefonu konumunda. Bu kadar çok merak konusu olmasının sebeblerinden biri de telefonun hem standart hem de büyük sürümünün eğimli ekrana sahip olacak olması.

Samsung Galaxy S8'in çıkışına kısa bir süre kala cihazın neredeyse tüm özellikleri ortaya çıkmış durumda. Ancak açıklanmamış özelliklerde mevcut. Bugün Twitter'da Evan Blass tarafından sızdırılan logoya bakılırsa, Galaxy S8'in büyük kardeşinin ismi Galaxy S8+ olacak.

Logodan anlaşıldığı gibi Samsung, geçen yıl Galaxy S7'ye ve eğimli ekranı olan Galaxy S7 Edge'e yaptığı gibi ismin sonuna "Edge" eklemeyecek. 2015'te Galaxy S6 Edge'in büyük sürümüne "+" eklediği gibi, Galaxy S8'in büyük sürümüne de + ekleyecek.

Standart Galaxy S8'in 5.8 inç, Galaxy S8+ modelinin ise 6.2 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Samsung, Galaxy S8'in düz bir varyantını piyasaya sürmeyecek ve tüketicilere yalnızca çift kenarı kavisli tasarıma sahip cihazlar sunması ihtimali var.
 
Galaxy S8+ modelinin ayrıca 64GB belleğine kıyasla daha yüksek bir depolama alanıyla geleceği düşünülüyor. Cihaz büyük bir ihtimalle 128GB dahili belleğe sahip olacak. Her iki telefonda da Snapdragon 835 yonga setini göreceğiz.
 
Samsung ayrıca, iki yeni telefonu iris tarayıcı ile donatırken S Pen'i ayrı bir aksesuar olarak sunacak. Ayrıca yeni yapay zeka asistanı Bixby'nin S Voice'a dayalı olacağını biliyoruz. Bixby 8 dilde destek sağlayacak ve nesneleri arka kamerayla tarayarak tanımaya yönelik bir özellik sunacak.
 
Galaxy S8 ve S8+ arka parmak izi algılayıcısına sahip olacak ve cihazlarda serinin önceki telefonlarında bulunan ikonik fiziksel Home butonu olmayacak.
 
Son olarak da Galaxy S8, 3.000mAh bataryayla donatılacak. S8+ modeli ise 3500mAh pille gelecek.

 





PAYLAŞ