Samsung Galaxy S8'in fotoğrafı ilk kez gün yüzüne çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8'in fotoğrafı ilk kez gün yüzüne çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-10 02:49:42
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Cihazın neredeyse çerçevesiz ekranla geleceği uzun bir süredir biliniyor ancak tasarımının nasıl olacağı hakkında net bilgiler bulunmuyordu. Sızan görselde daha önceki konsept çalışmalarına benzer bir cihaz karşımıza çıkıyor. Kavisli ekranıyla zaten yanlarda çerçevesi bulunmayan cihazın alt ve üst kısmındaki çerçevenin oldukça inceldiği görülüyor. Alt kısımdaki menü tuşlarının ve fiziksel ana ekran tuşunun kaldırılmasıyla birlikte Samsung logosu alt kısımda kendine yer bulurken üst kısımda ise fazla bir değişiklik göze çarpmıyor.

Galaxy S8 modeli olarak piyasaya sunulacak olan yeni modeller kullanıcılardan ilgi görmeye devam ederken kullanıcılar yeni tanıtılacak olan Galaxy S8 modelinin son derece dikkat çekecek olduğu bir takım özellikleri söz konusu olacak gibi görünüyor. Dün internette yayınlanan Galaxy S8 görselleri dikkat çekerken özellikle cihazın ekranı açık olarak yayınlanan fotoğrafların hemen ardından Samsung'a yakın kaynaklar cihazın biraz farklı olabileceğini ifade ederek zira cihazın bir takım özellikle alt tarafta Samsung yazısının olduğu bölümde biraz daha yüksek alan bırakılabilecek olduğu ifade edildi.

Galaxy S8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Galaxy S8 ile ilgili olarak net bir tanıtım tarihi vermeyen Samsung cihazın kullanıcılarına sunacak olduğu bir takım özelliklerin test edilmesi ve cihazlarda bulunan özellikler ve bir takım denemeler dolayısı ile yeni önlemler almak adına cihazı ŞUBAT ayında değil NİSAN ayında tanıtacak olduğu iddia edildi. Tabii cihazın tanıtılmasının hemen ardından Galaxy S8 modelinin satışa sunulmayacak olduğu düşünüldüğünde cihazın Türkiye'de Mayıs ayının ortalarına veya sonlarına doğru Türkiye'de satışa sunulması beklenmekte. Zira akıllı telefon sektöründe en fazla dikkat çekecek olan model olarak beklenen Galaxy S8 modeli yanında 2 farklı model ile kullanıcılarına sunulacak. Zira Note serisinde yaşanan maddi ve manevi zorluklar ise Galaxy S8 modelleri sayesinde düzeltilecek. S8 Edge modellerinin ise daha yüksek fiyattan satışa sunulacağı ifade edilmekte.

 





PAYLAŞ