Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geldi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung'un uzun zamandır beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8+ cihazları için Oreo güncellemesi hakkında yeni gelişmeler mevcut. Samsung nihayet kullanıcıların beklediği haberi yayınladı ve Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ailesi için Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtımına başladı. Bölgesel olarak başlanan dağıtımda ilk olarak Almanya kullanıcıları güncellemeye erişebilecekler. Bir süredir Android Oreo Beta kapsamında yer alan cihazlar birkaç beta versiyonu sonrasında stabil final sürümü hazırlandı ve dağıtılma kararı başlatıldı.

Almanya üzerindeki cihazlara verilmeye başlanan güncellemenin önümüzdeki haftalarda diğer ülke ve bölgelere de sunulması bekleniyor. Bu yeni Oreo güncellemesi ile beraber cihazlara Samsung Expreience 9.0 yeni arayüzü de geliyor. İyileştirilen bixby, yeni klavye ve ekran için renkli lens özelliklerinin yanı sıra Şubat ayı için Android güvenlik yamasıda güncelleme içerisinde yer alıyor.

Cihazı hatırlatacak olursak Galaxy S8 modelinde 5.8 inçlik geniş Super AMOLED bir ekran bulunuyor. 2960 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip olan modelde sekiz çekirdekli Exnoys 8895 işlemci seti yer alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamanın olduğu cihazda 12 megapiksellik F1.7 ana kamera ve 8 megapiksellik F1.7 diyafram değerine sahip bir ön kamera bulunuyor. Ayrıca modelde 3000 mAh'lik bir pilin bulunduğunu hatırlatalım.





PAYLAŞ