Samsung, Galaxy S8 Satışlarından Oldukça Memnun - Haberler - indir.com

Samsung, Galaxy S8 Satışlarından Oldukça Memnun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-19 13:00:50
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung'un son zamanlarda yeni Note serisi üyesi olan Galaxy Note 8 için olan sızıntıları gelmeye devam ediyor. Teknoloji meraklıları tarafından bir hayli heyacanla beklenen Note 8 modeli için şimdiden birçok teknik detay ve tasarım sızıntısı bulunuyor. Note serisi modellerde durum böyle olurken Galaxy S8 ailesinin satış rakamlarıda hızla büyümeye ve artmaya devam ediyor. Önceki nesil Galaxy S serilerine göre tasarımda radikal bir değişikliğe giden Samsung bu değişikliği ile çerçevesiz tasarıma sahip Galaxy S8 ailesini piyasaya sunmuştu. Şimdi ise şirketin mobil bölümü ile ilgilenen Dong Jin Koh'tan satış rakamları hakkında yeni açıklamalar geldi.

Geçtiğimiz haftalar ile beraber bazı analistler tarafından Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ailesinin satış rakamları hakkında oldukça kötü bir tablo bekleniyordu. Son zamanlarda yavaşlayan Galaxy S8 satışları sonrasında toplam satış rakamlarının Galaxy S7'in dahi arkasında kalabileceği bekleniyordu. Fakat Samsung tarafından yapılan açıklama ile beklentilerin tam tersi olduğu gözüküyor ve şirket bu satışlardan oldukça memnun gözüküyor. Son gelen resmi bilgilere göre Galaxy S8'in satış rakamları geçtiğimiz senenin amiral gemisi olan Galaxy S7 serisini geride bıraktığı ifade ediliyor. Dong Jin Koh, rakam ve oranlar hakkında bir bilgi vermemeyi tercih ediyor.

Ancak açıklamalara göre Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin önceki seriye göre yüzde 15 oranında daha yüksek satış rakamlarına ulaştığı ifade ediliyor. Önümüzdeki zamanlarda da yükselişe geçmesi beklenen modellerin Galaxy Note 8 çıkışı ile beraber nasıl bir istatistik izleyeceği merak ediliyor.





PAYLAŞ