Samsung Galaxy S8 Plus Kamera Odaklanma Sorunu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 Plus Kamera Odaklanma Sorunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 20:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Samsung firması her çıkarttığı telefon ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Bu hedeflerini yeni çıkarttıkları Samsung Galaxy S8 ile de göstermeyi başardılar. Yeni çıkarttıkları telefon, Galaxy serisine büyük yeniliklerle geliyor. Öncelikle telefon Edge ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Telefonun kenarlarına doğru kavislenen ekran dizayn açısından şık duruyor. Ekran tanıtıldığının aksine ufak bir çerçeveye sahip ancak ekran büyüklüğü nedeni ile bu çerçeve kullanıcıları pekte rahatsız etmiyor. Quad HD+ ekran ise renkleri hiç olmadığı kadar canlı gösteriyor.

Her detayının iyi olduğu telefon kullanıcılara düzgün ve yüksek bir performans sunuyor.  Sunduğu performans yüksek kalitedeki oyunları sabit 30 fps deneyimleme imkanı sunuyor.

Kamerası ise Samsung firmasının en iddialı geldiği noktalardan biri. 12 megapiksel arka kameraya sahip olan telefonda Seçmeli odak ve Yiyecek gibi modlar var ve bu modlarla kullanıcılar daha yüksek bir deneyim elde ediyor.  Arka kameranın önceki sürümlerden pek farkı yok. Ancak ön kamera, özçekim severler için güzel yeniliklerle geliyor. 8 megapiksel kameraya sahip ön kamera odaklanma konusunda bazı sıkıntılar yaşıyor.

Çoğu kullanıcı Samsung Galaxy S8'i odaklanma sıkıntısı yüzünden şikayet etti. Kamera istenilen gibi otomatik odaklama yapmıyor. Kullanıcılar bunun yerine manuel kullanmayı seçtiklerinde ise sorun yine ortadan kalkmıyor. Samsung'un resmi sitesine yapılan şikayetler sonucunda Samsung firması hiç bir duyuru yapmadı. Bu sıkıntının tamamı ile Samsung'a ait olması nedeni ile kullanıcılar geri iade etmeyi bile planlıyor. Samsung'un ise bu konu hakkında nasıl bir adım atacağı hala merak konusu.





PAYLAŞ