Samsung Galaxy S8 Kameraya Hızlı Erişim Sağlamak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 Kameraya Hızlı Erişim Sağlamak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-17 20:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ailesinin rehber içerikleri ile devam ediyoruz. Bu yazımızda ise sizlere Galaxy S8'in kamerasına hızlı erişim için yapmanız gereken ayarlardan bahsedeceğiz. Özellikle 2017 yılının amiral gemisi akıllı telefonları, kameralar anlamında iyi bir gelişim göstermiş ve oldukça tatminkar kareler yakalamayı sağlamıştı. Kullanıcıların özellikle sosyal medya kullanımınında yoğunluğuna bakacak olursak, telefon alırken olmazsa olmaz kriterlerden biride kameralar oluyor doğal olarak . Bu noktada başarılı bir kameraya sahip olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde tercih edilebilecek cihazlar arasında bulunuyor. Yeni cihaz ile geliştirilmiş kamera haricinde yazılım tarafında da değişiklikler bulunuyor.

Resmi duyuruları gerçekleşen Galaxy S8 ailesi henüz satışa sunulmadı ve kullanıcılara ulaştırılmadı. Ancak yeni akıllı telefonun çeşitli ikon paketleri, launcher dosyaları ve çeşitli ROM dosyaları internet ortamına yayılmaya başladı. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları için entegre edilmiş ROM dosyaları internet üzerinde yayınlanırken, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus hakkında bazı yazılım detaylarıda ortaya çıkmaya başladı. Kamera noktasında kullanıcıların kısayol erişimi için yapmanız gereken yazılımsal ayardan bahsedeceğiz.

Samsung Galaxy S8 Kameraya Hızlı Erişmek

Normal şartlarda Galaxy serisi akıllı telefonlarda ana ekran butonuna çift tıklandığı taktirde kamera hızlı bir şekilde açılıyordu. Fakat Galaxy S8 serisi ile kaldırılan home butonu sonrasında bu işlem için bazı ayarlar yapmak gerekiyor. Ana ekran tuşunun kaldırılması ile beraber şirket bu hızlı erişim yerini ve biçimini değiştirdi. Artık Galaxy S8 akıllı telefonlarda kamera uygulamasına kısayoldan erişmek için güç tuşuna ard arda iki kez basmanız yeterli olacaktır.

Bunun ayarları için ise;

  • Ayarlar menüsüne girin.
  • Gelişmiş ayarlara erişin.
  • Hızlı kamera erişimi seçeneğini aktifleştirin.




PAYLAŞ