Samsung Galaxy S7 Nougat güncellemesinin tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S7 Nougat güncellemesinin tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-06 01:50:14
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Samsung Galaxy S7'nin Nougat beta programı uzun bir süredir devam ediyor. Programa katılanlar yazılımdaki hataları Samsung'a raporluyor ve Samsung da sorunları gidererek sorunsuz bir deneyim sunmak istiyor. Beta programının sonu yaklaşırken resmi Galaxy S7 Nougat çıkış tarihi de belli oldu. Bir süredir kapalı beta olarak kısıtlı bölgelerde devam eden Galaxy S7 Android 7.0 Nougat güncellemesi ile ilgili net detaylar, doğrudan doğruya Samsung tarafından gelmiş oldu.

Samsung tarafından doğrulanan bilgilere göre Galaxy S7 Android 7.0 Nougat beta güncelleme programı son bulmuş durumda ve 30 Ocak 2017 tarihi itibariyle güncelleme resmi olarak dağıtılmaya başlayacak. Bu da şu anlama geliyor ki final sürüm olarak Galaxy S7 Android 7.0 Nougat güncellemesi, Şubat 2017 itibariyle kuvvetle muhtemel ülkemiz de dahil tüm Samsug Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerine dağıtılmaya başlamış olacak.

Güncelleme: Samsung, an itibariyle beta sürecini sonlandırarak 30 Ocak tarihininde tüm beta yüklü cihazlar da dahil olmak üzere final sürümü yayınlama sürecine başlayacak. Galaxy S7 için Android 7.0 Nougat güncellemesi bekleyenler bu açıklama ile yeni yıl hediyelerini şimdiden almış gibi görünüyor.

Android 7.0 Nougat geliştirmeleriyle beraber, iptal edilen Galaxy Note 7'deki yazılımdaki arabirimi buluşturacak olan yeni güncelleme, S7 modellerinden sonra Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 modellerine de dağıtılacak.

Rakibi LG, güncelleme konusunda elini daha hızlı tuttu ve LG G5 modeline Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamaktan kaçınmadı. Note 7 ile şanssızlık yaşayan Samsung'un, güncelleme noktasında daha hızlı olması bekleniyor.





PAYLAŞ