Samsung Galaxy Note Edge İnceleme Videosu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note Edge İnceleme Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

22 Aralık tarihinde ülkemizde satışa çıkacak olan Samsung'un kavisli ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Note Edge için bir inceleme videosu yayınlandı. Telefonun teknik özelliklerinden uygulamalarına kadar tüm detayları bu videoda bulabilirsiniz.

Galaxy Note 4'ün neredeyse tüm teknik özelliklerinin yer aldığı Samsung Galaxy Note Edge'in en dikkat çeken özelliği ise sağa doğru kavislendirilmiş ekranı. Cihaz 5.6 inch büyüklüğünde Quad HD+ ekrana sahip olup, ekranın sağ tarafına doğru kavislendirilmiş 160 piksellik bir ekranı da üzerinde bulunduruyor.

Samsung Galaxy Note Edge

Sol elle tutulduğunda, parmak uçlarımıza denk gelen kavisli ekran, dokunmatik olarak kullanılabildiği gibi daha yenilikçi kullanım deneyimi sunuyor. Ayrıca telefon kilitliyken bu ekran üzerinde saat gösteriliyor.

Boyut olarak Galaxy Note 4'ten 3.8 mm. daha geniş ve 2.2 mm. daha kısa olan Galaxy Note Edge'de 3.000 mAh'lik batarya bulunuyor. 2.5 GHz Snapdragon 805 veya Exynos 5433 işlemci kullanılan cihazda grafik yongası olarak 600 MHz hızında çalışan Adreno 420 veya Mali-T760 GPU kullanılmış.

Samsung Galaxy Note Edge

32 GB ve 64 GB depolama alanı seçenekleriyle gelecek olan Galaxy Note Edge3GB RAM belleğiyle güçlü bir performans sunacak gibi. Note Edge'in arka kamerası 16MP, ön kamerası ise 3.7MP çözünürlüğe sahip.

Macro Photo Phone adlı Youtube kanalı üzerinden yayınlanan Samsung Galaxy Note Edge inceleme videosu'nu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Samsung Galaxy Note Edge İnceleme Videosu


PAYLAŞ