Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık'ta Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note Edge, 22 Aralık'ta Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Samsung'un, eşşiz kavisli kenar ekranıyla tüm dünyada büyük ilgi gören ve markanın mobil akıllı telefon pazarındaki en önemli inovasyon hamlelerinden biri olarak gösterilen Galaxy Note Edge, 22 Aralık'ta Türkiye'de satışa çıkıyor.

Samsung Electronics, Galaxy ailesinin en yeni üyelerinden Note Edge'i, Türk kullanıcılarla buluşturmaya hazır. Samsung, Galaxy Note Edge ile tasarım ve işlevsellik anlamında mobil deneyimi bir üst seviyeye taşırken, yenilikçilik alanında liderliği ve Note kategorisini geliştirme konusundaki kararlılığını da bir kez daha ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy Note Edge

22 Aralık 2014 tarihinden itibaren, Türkiye pazarında, belli noktalarda sınırlı adette satışa sunulan Galaxy Note Edge'in, türünün tek örneği olan ''Kavisli Ekranı'', kullanıcılara devrim niteliğinde bir yenilik sunarak, birçok işlemi daha kolay ve keyifli hale getiriyor. 

Galaxy Note Edge, kullanıcılara bilgiye hızla erişmenin yanı sıra, mobil cihazlarını kullanırken, özelleştirilebilen kavisli ekran ile kişilik ve zevklerini ifade etmenin ayrıcalığını da yaşatıyor.

Cihazın kavislendirilmiş ''Edge'' ekranı, telefonun kapağı kapalıyken bile sık kullanılan uygulama, uyarı ve işlevlere, başparmağın tek bir hareketiyle hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, video izlerken de kesintiye uğramadan, en önemli bildirimlerini doğrudan Edge'in kavisli kenar ekranında görebiliyor.

Samsung Galaxy Note Edge

Galaxy Note Edge, En İyi Yenilik Ödülü'nün de Sahibi

Galaxy Note Edge, tanıtımının ve pazara sunulmasının üzerinden henüz oldukça az zaman geçmesine rağmen, küresel pazardaki ödülleri toplamaya şimdiden başladı. Samsung'un üst düzey akıllı telefonu, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (International Consumer Electronics Show - CES) 2015 Yenilikçilik Ödülleri kapsamında, ''CES En İyi Yenilik'' ödülünün sahibi oldu.

Galaxy Note Edge, 22 Aralık itibariyle ''Kömür siyahı'' ve ''Buz Beyazı'' renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ürünün tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 2.799 TL.





PAYLAŞ