Samsung Galaxy Note 8'de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8'de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-22 23:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un büyük ekran severler için çıkarttığı serisi olan Galaxy Note 8 modelinde fiziksel ana ekran tuşu kaldırılmış durumda. Bu noktada cihazın bazı işlevsel özelliklerinin kısayollarıda değiştirilmiş vaziyette. Bu noktada Galaxy Note 8 ile ekran görüntüsü alma işlemi içinde Samsung çeşitli alternatifler sunuyor. 3 Farklı yöntem ile Galaxy Note 8 cihazlarında çok kolay bir şekilde ekran görüntüsü alabileceksiniz.

Samsung Galaxy Note 8 Ekran Görüntüsü Alma

Kullanabileceğiniz yöntemlerden ilki olarak tuş kombinasyonlarını önerebiliriz. Bu noktada güç tuşu ve ses kısma tuşlarına aynı anda 2 saniye basılı tutarak ekran görüntüsü alabilir ve bildirim kısmında 'Ekran görüntüsü kaydedildi' uyarısını görebilirsiniz.

S-Pen İle Ekran Görüntüsü Alma

Önceki Note serisi akıllı telefonlarda olduğu gibi Note 8 cihazda S-Pen üzerinde birçok avantajlara sahip durumda. S Pen'i kullanarak kolay bir şekilde ekran görüntüsü almak için ise akıllı seçimi seçerek ekranda istediğiniz bir bölümü çizip sonrasında ise bu görüntü üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Avuç İçin İle Ekran Görüntüsü Alma

Samsung'un sensörlerden yararlanarak aktif ettiği bu özellik ile Galaxy Note 8'de basit bir şekilde ekran görüntüleri kayıt edebilirsiniz. Bu noktada elinizi dik tutarak telefonun sağına ve soluna doğru elinizi hareket ettirin. O esnada bir bildirim gözükecek ve ekran görüntüsünü almış olacaksınız. Ancak bunların öncesinde avuç içi ekran görüntüsü özelliğini ayarlar > gelişmiş seçenekler bölümünden aktif etmeyi unutmayın.





PAYLAŞ