Samsung Galaxy Note 8 Yeni Renk Seçeneği İle Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8 Yeni Renk Seçeneği İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-17 14:20:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Sosyal Medya

Evan Blass, Twitter hesabında dediğine göre, Samsung Galaxy Note 8 "Deep Sea Blue" (Derin Deniz Mavisi) adında yeni bir renk seçeneği ile birlikte geliyor. 

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir heyecanla beklediği Note 8'in haftalar kalmışken, Evan Blass adında bir blog yazarı Twitter hesabından Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili bir spoiler paylaştı. Samsung Galaxy Note'in yeni bir rengi olacağını belirten Evan Blass'ın Samsung'la her hangi bir bağı bulunmuyor, fakat spoiler konularında daha öncesinde ne kadar güçlü olduğunu görmüştük. 

Evan Blass'ın paylaştığı fotoğraftan cihazın arka kısmını göremesekte, S Pen'in rengi ve arka camla birleşen bölümdeki yeni renk, bu spoiler'ı kanıtlar durumda.

 

23 Ağustos'ta tanıtılacağı kesinleşen Samsung Galaxy Note 8, Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti ile ile güçlendirilecek. Akıllı telefonda 6.3 inç QHD+ Super AMOLED Sonsuz Ekran göreceğiz. Note 7'nin kötü izlemini silmeyi hedefleyen cihaz 6GB RAM, 12MP + 12MP çift arka kamera, 8 MP ön kamera, 3300 mAh pil ve Android 7.1 (Nougat) işletim sistemiyle ile gelecek.

 

 





PAYLAŞ