Samsung Galaxy Note 8 mi geliyor? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8 mi geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-12 01:37:43
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Samsung'un geçtiğimiz yıl Note 7 yüzünden yaşadığı hayal kırıklığı, şirketin Note serisinden vazgeçtiği düşüncelerine sebep olmuştu. Fakat son gelen haberlere göre durum hiç de öyle değil. Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8 için yoğun bir mesai harcarken, bir yandan da Galaxy Note 8 üretimi için çalışıyor.

4K ekranla gelebilir!

Business Area sitesine göre Galaxy Note 7 için patlama haberleri gelene kadar satışlar çok iyi gidiyordu. Samsung, cihazın üretimini durdurduğu için "acaba bir daha Galaxy Note üretilmeyecek mi'" soruları gelmeye başladı. Business Korea, Samsung'un Nisan ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S8'den bir kaç ay sonra Galaxy Note 8'i satışa sunacağını iddia ediyor.

Sitenin Samsung'a yakın kaynaklardan öğrendiği bilgilere göre Galaxy S8'de 2K çözünürlüklü ekranlar kullanacak olan şirket, geliştirilmiş sanal gerçeklik işlevlerini gerçekleştirmek için Galaxy Note 8'de 4K çözünürlüklü ekranlara yer verebilir. Site Note 8'in diğer özellikleri ile ilgili bilgi vermiyor. Şu an Galaxy Note 8 ile ilgili konuşmak için belki çok erken ama şirketin Note 7'yi unutturacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung dolaylı yoldan Galaxy Note 8'in olacağını doğruladı!

Samsung, Galaxy Note 7 kullanıcıları için bir akıllı telefon yükseltme programı duyurdu. Bu programa göre Güney Koreli şirket, Galaxy Note 7 yerine Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'i tercih etmenin yanı sıra, önümüzdeki yıl Galaxy S8 veya Galaxy Note 8'e yükseltme şansı verilecek.

Ancak yükseltme alacağınız telefona bağlı olarak ücretsiz sunulmayacak ve Note 7 müşterisi, alacağı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in yarı fiyatını ödemek zorunda kalacak. Samsung'un Galaxy Yükseltme Programı, telefonun varyantları için sadece indirim sunulacak.





PAYLAŞ