Samsung Galaxy Note 8, 23 Ağustos'ta Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8, 23 Ağustos'ta Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-21 14:00:37
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung cephesinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Güney Koreli şirket Galaxy Note 8 modeli hakkındaki çalışmalarını sürdürürken bu yöndeki sızdırılan içeriklerde bir hayli artmaya başladı. Şimdi ise New York üzerinde 23 Ağustos tarihi ile gerçekleştirilecek olan Unpacked etkinliği için davetiyeler Samsung tarafından resmi olarak gönderilmeye başlandı. Bu etkinlik ile beraber çok büyük bir ihtimal ile Samsung'un yeni güçlü amiral gemisi olan Galaxy Note 8'i göreceğiz. Açık şekilde Galaxy Note 8'in tanıtılacağı belirtilmiş olmasada davetiyede bulunan 'Do Bigger Things' yani 'Daha Büyük İşler Yapın' adlı slogan ve S Pen kapasitif kalem görseli her şeyi ortaya seriyor diyebiliriz.

Bu sebepten ötürü artık Galaxy Note 8 modelinin tanıtım tarihini 23 Ağustos olarak açıklayabiliriz. Note 8 modeli her anlamda Galaxy S8 ve S8+ modellerinin tasarım çizgilerine sahip olması beklenirken kenarlara doğru kavisli bir Sonsuz Ekran teknolojisi de bulunuyor. Bu noktada ekran büyüklüğünün de Galaxy S8+'tan dahi daha büyük olması bekleniyor.  Diğer yandan telefonun çeşitli ilkleride barındırması beklenirken bu noktada Samsung'un ilk çift kamera sistemine sahip cihazının Galaxy Note 8 olmasıda beklentiler arasında bulunuyor.

İki kameraya sahip olacak olan yeni modelin 12 megapiksellik bir sensöre yer alması ifade ediliyor. Klasik Note serisinin çizgi dışına çıkacak olan şirket bu noktada kullanıcıların karşısına Galaxy Note 8 ile tatmin edici özellikler sunacak. Patlama sorunları ile piyasadan geri çekilen Note 7 serisi sonrasında bakalım Galaxy Note 8 ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ