Samsung Galaxy K Zoom'a Ait Yeni Görseller Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy K Zoom'a Ait Yeni Görseller Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan görselle ilk defa dünyaya servis edilen eski adı Galaxy S5 Zoom olan Galaxy K Zoom'un arka yüzüne ve kamerasına odaklanılmış yeni görseller ortaya çıktı.

Hatırlayacağınız üzere yaklaşık 3 hafta önce sitemizde yaptığımız haberde teknik özellikleriyle beraber sızdırılan fotoğrafını sizlerle paylaştığımız Galaxy K Zoom'da 20MP çözünürlükte bir kameranın yer aldığından ve bu kameranın 10X Zoom özelliğine sahip olmasının yanı sıra kamera lensinin dışarıda olmayacağını da belirtmiştik.

Galaxy K Zoom

Bugün yayınlanan yeni görüntüler ise bu özellikleri ispatlar nitelikte. Zira daha önceki haberimizde sızdırılan (yukarıdaki) görseldeki gibi kullanılmadığı zamanlarda kamera lensinin dışarıda olmayacağı yeni görsellerle beraber doğrulanırken, cihazın alt kısmında Samsung logosunun yer aldığını ve logonun üstünde de bir Xenon flaşın bulunduğunu görebiliyoruz.

Samsung Galaxy K Zoom

Suni deri kaplamalı arka kapak tasarımına sahip olacağı da belirtilen Galaxy K Zoom, 4.8 inch ve 720P çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olmakla beraber cihazda Samsung'un Touchwiz kullanıcı ara yüzü yer alacak. 6 çekirdekli Exynos 5260 işlemciden güç alacağı belirtilen cihazda ayrıca 2GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunacak.

Samsung Galaxy K Zoom





PAYLAŞ