Samsung Galaxy J7 (2017) Root Atma Rehberi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J7 (2017) Root Atma Rehberi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung amiral gemisi modellerinde olduğu gibi başarılı orta segment cihazlarına da yazılım güncellemeleri sunmaya devam ediyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Samsung'un Galaxy J7 serisinin 2016 versiyonu için root atma adımlarını anlatacağız. Galaxy J serisinin en güçlü modeli olan Galaxy J7 2016 modeli sunduğu batarya miktarı ve şık tasarımı ile dikkatleri çekiyor. Bu noktada Samsung Galaxy J7 2016 modeline root atma işlemi mümkün oluyor. Root atma işleminden hemen önce cihazın ayarlarına girerek seçenekler bölümünden geliştirici modunu aktif etmeyi unutmayın. Daha sonra ise aşağıda yer alan bağlantı üzerinden gerekli olan root dosyalarını indirin.

Root Dosyaları

Samsung Galaxy J7 2016 Root Atma

Telefonunuz üzerinden Ayarlar'a girin ve Cihaz hakkında > Yazılım Bilgisi sekmesinde yer alan Yapım Numarası adlı bölümün üstüne üst üst basın ve artık geliştiricisiniz diye bir uyarıyı göreceksiniz. Geliştirici modunu aktif ettikten sonra gelişticisi seçenekleri kısmından USB hata Ayıklama ve OEM ile kilit açma yerlerini aktif etmeniz gerekmektedir. Yukarıdaki bölümden indirmiş olduğunuz dosyalar arasından adb sideload drive programını bilgisayara kurun ve akıllı telefonunuzu kapatın.

Cihazı kapattıktan sonra Ses Kısma ' Home ' Power tuşlarına basılı tutarak telefonu download modda başlatın. Daha sonra bilgisayar klasöründe yer alan Odin yazılımını açın. Gelen program ekranında Log'a basın ve cihazınız bağlandığında Added yazısı görünecektir. AP yazan bölüme basın ve gerekli olan ROM dosyasını seçin. Dosya seçimi ardından start butonuna basın ve süreç başarılı gerçekleşir ise Pass yazısı gelecek ve telefonunuz yeniden başlatılacaktır.

Daha sonrasında telefonu tekrar kapatın ve Ses açma ' Power- Home tuşlarına basarak Recovery Mod'a telefonu açın. Açılınca Install'ı seçin ve adb sideload kısmı açarak bir şeye basmadan sağa kaydırın. Şimdi adb sideload programı açıkken dosyalar arasında bulunan Root adlı klasöre girin ve klasöre girdikten sonra sisteminizi seçerek başlatın. Yükleme işlemleri sonrasında reboot system'e basın ve telefonunuz rootlanmış olacaktır.





PAYLAŞ