Samsung Galaxy J4'e Ait Teknik Detaylar Ve Fiyat Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J4'e Ait Teknik Detaylar Ve Fiyat Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 10:22:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Sosyal Medya

Samsung ara sürüm cihaz üretimine halen devam ediyor. Son zamanlarda artan cihaz sayısının asıl nedeni giriş seviye cihazlar üreticilerin çoğu şuanda düşük segment cihaz üretimine başlamış durumda. Bu kervana Samsung'da katıldı. Samsung hem uygun hemde orta seviye bir cihaz ile giriş yaptı. Samsung'un bu cihazı hem şık hemde uygun fiyatlı. twitter'da @bang_gogo_ adlı teknoloji yazarı,ilk olarak J4 modeline ait teknik detayları paylaştı. Cihaz fazla tercih edilmeyecek olsada genl olarak 50-75 Yaş arası kitlelere hitap edecek gibi görünüyor. Doların artışı sebebi ile bu fiyattaki ürüne biraz daha katıp daha iyi bir model alma şansınız var.

Samsung Galaxy J4 Teknik Detayları;

Samsung Galaxy J4 ürününde 5.5" 1280x720 boyutuna sahip  Super AMOLED bir ekran bulunuyor. Orta segmentte olan bir cihaz için yeterli olan bu boyut oldukça ideal. Cihazın gücü ise Exynos 7570 işlemcisinden geliyor ve bu gücü 3000mAh bataryası ile kusursuz hale getiriyor. Ürünün iki farklı modeli mevcut ilk modelinde 2GB Ram 16GB Depolama'ya sahip olan cihaz diğer modelinde ise 3GB Ram 32 GB depolama taşıyor. Cihazda bir arka 13MP f/1.9 kamera bulunuyor. Ön kamerada ise aynı şekilde f/1.9 lensine sahip 5 MP boyutunda bir kamera seçeneğimiz var.

Android 8.0 Oreo ile kutudan çıkması beklenen Samsung'un Galaxy J4 modelinin fiyatınında belli olduğu bilgisine buradan deyinelim. 185 dolar civarında fiyata sahip olacak. 185 dolar civarında fiyatlandırılması beklenen J4, uygun fiyatı ile iyi bir yer tutabilir. Son zamanlarda giriş seviye cihazların artması Samsung'u canlandırmış gibi görünüyor.





PAYLAŞ