Samsung Galaxy J3 (2017) Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J3 (2017) Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-26 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung bu yıl çıkartmış olduğu Galaxy S8 serisi ile adından oldukça söz ettirmeye devam ediyor. Amiral gemisi modeller haricinde bütçe dostu ilk defa telefon alacaklar için de yeni giriş seviyesi modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Bunların haricinde diğer bir amiral gemisi serisi olan Note serisinin Note 8 modelinin piyasaya girmesi hazırlanırken giriş seviyesine yönelik olan Galaxy J3 (2017) modeli ortaya çıktı. Akıllı telefonların bencmark testlerini gerçekleştiren uygulamalardan birisi olan Geekbench'te yeni cihaz ortaya çıktı.

Galaxy J3 2017 modelinin sızan test sonuçlarına göre modelin teknik detaylarına dair bazı bilgiler ortaya çıktı. Gözükene göre bu yeni giriş seviyesi modelde Exynos 7570 işlemci modeli kullanılıyor ve grafik işlemcisi olarak Mali-T720 biriminden destek alınıyor. 2 GB RAM kullanılan bu modelde 1.4 GHz'lik dört çekirdekli bir işlemci tercih edilmiş durumda. Ekran tarafına gelecek olursak, 5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüğe sahip bir panel tercih ediliyor. 16 GB dahili depolama ile gelen modelin arka yüzeyinde 12 megapisel kamera, ön yüzeyde ise 5 megapiksel bir kamera kullanılmış durumda.

Bu her iki kamera Full HD video kayıdı gerçekleştirebiliyor ve daha önce SM-J330 model numarası ile sızdırılan cihaz, benchmark testlerinde SM-330F model numarası ile gözüküyor. Buda cihazın farklı iki versiyon ile piyasaya girebileceği düşüncelerini akıllara getiriyor. Wifi, 3G, Bluetooth ve GPS gibi bağlantı teknolojilerinin bulunduğu Galaxy J3 2017 modelinin diğer detay özellikleri henüz belli olmuş değil. Benchmark testlerinde ortaya çıkan bu modelin yakın zamanda piyasaya gireceğini ve Samsung tarafından resmi olarak duyurulacağını belirtelim.





PAYLAŞ