Samsung Bixby'a Büyük Güncelleme Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Bixby'a Büyük Güncelleme Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-13 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Yazılım

Samsung'un iPhone'un sesli asistanı Siri'ye rakip olarak gösterildiği yeni sesli asistanı Bixby,Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri ile kullanıma sunulmuştu. Samsung bu yeni sesli asistana önem vermişki cihaz üzerlerine, Bixby erişimi için kısayol bir tuş dahi eklemişti. Bu durumlar neticesinde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtımları ile beraber Samsung'un çeşitli yeni teknolojilerde tanıtılmış oldu. Ancak ilk olarak bu sesli asistan Korece ve İngilizce dillerini destekleyecek ve diğer diller için henüz belli bir süreye ihtiyaç olduğu belirtiliyor.

Bu yüzden dolayı Samsung'un Bixby sesli asistanı ilk seferde kullanıcılarına tüm hünerlerini sergileyemeyecek ve hatta birçok kullanıcı dil desteği gelene kadar kullanamayacakta diyebiliriz. Bu noktada rehberinide yaptığımız kullanıcılar Bixby kısayol erişim tuşuna üçüncü parti destekler ile farklı uygulamalarda atayabilecekler. Bir süre sonra Bixby asistanının geniş dilleri destekleyeceği ve yeni özellikler kazanacağı belirtiliyor. Almanya üzerindeki Samsung destek sayfasına göre Sıkça Sorulan Sorular kısmında bazı kullanıcıların merak ettikleri sorular cevaplandırılmaya çalışılmış durumda.

Bu yılın dördüncü çeyreği ile beraber Bixby'a Almanca dil desteği gelecek ve Almanca olarak 'Bixby Merhaba' cümlesi test görsellerinde gözükmüş durumda. Ayrıca henüz Bixby hakkında detaylı ve kesin bilgiler bulunmasada Sonbahar zamanında kapsamlı bir güncellemenin sesli asistan için gelmesi bekleniyor. Özellikle yakın zamanda çıkması beklenen Note 8 ile beraber güncellenmiş bir Bixby sürümünüde görebiliriz. Öyle ki Note 8 bilindiği üzere Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan IFA etkinliği kapsamında tanıtılması bekleniyor. Bu sebepten ötürü büyük Bixby güncellemesinin bu cihaz ile beraber olabileceğide düşünülüyor.





PAYLAŞ