Sahte Super Mario Run, Android cihazları tehlikeye atıyor - Haberler - indir.com

Sahte Super Mario Run, Android cihazları tehlikeye atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-22 20:54:28
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

15 Aralık tarihinde iOS platformlarında indirilmeye sunulan Super Mario Run, mobil oyun camiasında büyük ilgi toplamayı başardı. iOS platformu kullanıcılarının oynama şansı yakaladığı Super Mario Run'ın henüz Android cihazlara gelmemiş olması, Android kullanıcıları için eksiklik yarattı. Nintendo tarafından oyunun Android'lere ne zaman geleceği konusunda da henüz kesin bir bilgi verilmedi. Bu eksiklikten kaynaklı olarak Android kullanıcıları Google Play'daki sahte Super Mario Run oyunlarına yöneldiler. Bu oyunların Android cihazlara zarar verdiğine yönelik bazı söylentiler ortaya çıktı.

Eylül ayından beri adı duyulan mobil oyun Super Mario Run, iOS'larda çıkış yapmasıyla beraber en çok konuşulan oyunlardan birisi olmayı başardı. Super Mario Run 15 Aralık tarihi itibariyle 150 ülkede indirilmeye sunuldu. En fazla ilgi gören oyunlardan biri olan Super Mario Run'ın, henüz Android cihazlarda çıkış yapmamış olması Android kullanıcıalrını sahte Super Mario Run oyunlarına itti. Bu durum karşısında, Android kullanıcılarının bu sahte oyunlardan uzak kalmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Oyunun  APK versiyonunu indirmeye çalışan kullanıcılarının, Android cihazlarını tehlikeye attıklarına yönelik uyarı da bulunuldu. Bu durumun nedeni olarak sahte oyunların çeşitli virüs ve zararlı yazılımlar taşıması gösterildi.

Android kullanıcılarının ne kadar ulaşmaya çalışsalar da, henüz hazır olmaması nedeniyle oyunun Android versiyonuna ulaşamayacaklarının altı çizildi. Oyunun önümüzdeki ay itibariyle Android için de gelmesi bekleniyor.

 





PAYLAŞ