Sağlam Gövdeli LG X Venture Geliyor - Haberler - indir.com

Sağlam Gövdeli LG X Venture Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 19:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz gün haberini de yaptığımız Samsung, mobil operatör olan AT-T kapsamında dayanıklı yapıya sahip Galaxy S8 Active modelini satışa sunması bekleniyordu. Şimdi ise yine o operatör markası adı altında satılacak olan bir diğer sağlam gövdeye sahip telefon daha geliyor. LG X Venture olacak olan bu cihaz tıpkı S8 Active modeli gibi oldukça sağlam bir kasaya sahip olacak ve dış ortamlarda kullanıma uygun olacak. LG X Venture modeli de IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olurken, 14 farklı MIL-STD 810G askeri standart testlerini başarılı bir şekilde geçmiş durumda.

Bu testler kapsamında telefona düşme, sıcaklık ve yanma gibi çeşitli testler uygulanmış ve cihaz başarılı bir şekilde bu testi tamamlamıştı. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olarak gelen model ABD üzerinde AT-T'e özel olarak cıkacak bu cihaz uluslar arası pazarda da satılacağı belirtiliyor. X Venture modeli 26 Mayıs günüyle beraber ayda 11 dolarlık ödeme seçenekleri ile satışa çıkacak. Bu taksitlendirme seçeneği ile 24 ay sonunda 260 dolarlık bir maliyet ortaya çıkmış oluyor. Cihazın alt konumunda fiziksel tuşlar konumlandırılmış durumda ve arka yüzeyinin LG'nin V10 modelini andırıyor diyebiliriz.

Kenarda bulunan QuickButton ile hızlı bir erişim sağlayabilen modelde barometre, hava durumu, egzersiz ve pusula gibi bir takım araçlar bulunuyor. Cihazın teknik tarafına bakacak olursak model 4100 mAh büyüklüğe sahip bir pil ile gelirken, 5.2 inç büyüklüğünde 1080p Full HD bir ekrana sahip olarak geliyor. Snapdragon 435 işlemcisinden gücünü alan cihazda 32 GB dahili depolama ve microSD kart girişi bulunuyor. 2 GB RAM bulunan modelde 5 megapiksellik ön kamera ve 16 megapiksellikte arka kamera bulunuyor.

Sağlam kasalı telefon versiyonları arasına girecek olan modeli sağlam bir telefon isteyen kullanıcılar tercih edebilirler.





PAYLAŞ