Safir Ekranlı HTC U Ultra Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Safir Ekranlı HTC U Ultra Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-21 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, geçtiğimiz hafta Tayvan Facebook sayfasından kendi kullanıcılarına bir sürpriz yapacaklarını açıklayan bir mesaj ve tanıtım görseli yayınlamıştı. Bu görsel ile HTC kullanıcıları HTC 10 amiral gemisinin bir yenisi geleceğini yada bir benzerinin geleceğini düşünmüştü. Ancak bu beklenmedik sürpriz ise HTC U Ultra modelinin safir cam ekranlı ve 128 GB depolamalı versiyonu oldu. Yeni bir amiral gemisi beklenirken, HTC U Ultra modelinin daha farklı olan safir ekranlı bir versiyonunu ortaya çıkardı.

Beklenmedik bir sürpriz olan bu model yerine normal şartlarda HTC 10 serisinin yeni versiyonu olan HTC 11 bekleniyordu. Ancak ilgiç tasarım yapısına ve detaylarına sahip ve yüksek fiyatı ile oldukça üst seviyede konumlanan U serisinin yeni bir modeli ortaya çıktı. Hali hazırda pahalı olan bu cihaz safir ekran ve daha fazla dahili hafızası ile daha pahalı bir versiyon olacak gibi duruyor. Sızıntıları ile ünlü bir kaynağa göre bu duyuru ile beraber yeni cihazın bazı bilgileride ortaya çıktı.

Bu sitenin bazı bilgi paylaşımlarına göre HTC bu yeni U Ultra akıllı telefon modeli sınırlı sayıda üretimi yapılacak. U Ultra modeli Tayvan'da 28.900 yeni Tayvan doları (3440 TL) olarak fiyat etiketine sahip olacak. Ön siparişe çıkacak olan bu model safir ekran gibi farklılıkları olduğundan dolayı normal U Ultra modeline göre 700 TL fazla bir rakamdan satışa sunulacak. Safir ekranlı telefonlar arasında bir ilk diyebiliriz U Ultra modeli için. Öyle ki normal modelinden değerini fazla çıkartan ana unsurda safir ekranı diyebiliriz.

Standart versiyonun dahi henüz ülkemizde olmadığı U Ultra serisinin bu yeni safir ekranlı cihazının gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor. Bakalım önümüzdeki zamanlarda HTC bu durum ile alakalı bir açıklama yapacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ