Saf Android'e en benzer arayüz: Lawnchair, Play Store'da - Haberler - indir.com

Saf Android'e en benzer arayüz: Lawnchair, Play Store'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-20 11:12:18
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Google Pixel'i taklit edebilecek, saf android zevkini yaşayabileceğiniz mükemmel bir launcher arıyorsanız , Lawnchair tam da size göre. Şimdiye kadar XDA Forumlarından dışarıya çıkamayan uygulama, şu anda Google Play Store'da indirilebilir durumda.

Lawnchair, sadece Pixel Launcher'e çok benzeyen bir launcher değil, ana ekranınızın görünümünü özelleştirmenize izin verir. Arama çubuklarının farklı stilleri arasından seçim yapabilir, yardım simgesini ve ızgaranın boyutunu değiştirebilirsiniz. Son derece popüler olan Nova Launcher'ın en popüler özelliklerini almış ve mükemmel bir kombinasyon için tüm seçenekleri ve tüm özellikleriyle Pixel Launcher kullanıyormuş gibi hissetmemize olanak sağlıyor. 

Lawnchair Launcher

Lawnchair'in en güzel seçeneklerinden biri de koyu renkde bir tema olmasıdır.

Açık, Koyu veya Siyah'ı seçebilir ve uygulama tablasına, ana ekran widget'ına ve başlatıcı seçenekleri menüsüne tema koyabilirsiniz. Lawnchair, simge paketleri, bildirim rozetleri ve yedekleme ayarlarınızı dışa aktarabilmenize de olanak sağlıyor.

Lawnchair tam olarak mükemmel değil. Yüklemek biraz zaman alabilir, bazı tema kombinasyonları biraz hantal görünebilir ve bazen arama widget'i ortadan kaybolabilir. Ancak, saf android deneyimini en iyi şekilde yaşamamıza olanak veren bir uygulama. Yerleşik henüz herhangi bir Pixel 2 özelliği yok, ancak bunların gelecekte geleceğini düşünüyoruz. Lawnchair'in indirme linkini yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Lawnchair hakkında ne düşünüyorsunuz? Mevcut başlatıcınızın yerini alabilir mi?





PAYLAŞ