Sabah rutinine yeni bir soluk getiren akıllı ayna - Haberler - indir.com

Sabah rutinine yeni bir soluk getiren akıllı ayna

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-16 09:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Sabahları uyanıldığında, işe gitmek için hazırlananların birçoğu bu hazırlık esnasında vakitlerinin büyük bir kısmını ayna önünde hazırlanırken geçiyorlar. Evden çıkmak için kısıtlı bir süreye sahipken, ayna başında boş vakit geçirmekten birçok kişi şikayetçi. Bu durumdan şikayet edenler için geliştirilmiş yeni teknolojik ürünlerden biri, bu duruma çözüm olmak için tanıtıldı. Yeni ürün akıllı ayna sayesinde, ayna başında boş vakit geçirmekten şikayet edenler, hazırlandıkları esnada gün içerisinde ihtiyaç duyacakları bilgileri bu aynadan kontrol edebilecekler.

Yeni akıllı ayna sayesinde, ayna başında boşa vakit harcamaktan şikayet edenler, artık vakitlerini boşa harcamak zorunda kalmayacaklar. Akıllı ayna ile beraber, ayna başında geçirdikleri vakti de değerlendirmiş olacaklar. Aynanın geliştiricisi olan Griffin, daha önce de gündeme yine geliştirdiği akıllı ekmek kızartma makinesiyle gelmişti. Bu kez akıllı ayna ile adından söz ettiren Griffin, geliştirdiği aynada birçok bilgiyi aynanın kullanıcılarına sunacak. Ayna karşısında dışarı çıkmadan önce hava durumunu  öğrenebilecek ve tarihi kontrol edebileceksiniz. Bunların yanı sıra, telefon bildirimlerinizi de aynadan kontrol edebileceksiniz. Şirketin ürettiği diğer akıllı cihazlarla uyum içerisinde çalışan akıllı aynada, bu cihazlarla alakalı bildirimleri takip edebileceksiniz.

Griffin'in yeni akıllı aynasının 2017 yılının sonlarına doğru piyasadaki yerini alması bekleniyor. Akıllı aynanın fiyatı ise bin dolar olacak.





PAYLAŞ