S8 Lite Yerine Galaxy S Light Luxury Geliyor - Haberler - indir.com

S8 Lite Yerine Galaxy S Light Luxury Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 17:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Telefon üreticisi Samsung cephesinden bir süredir beklenen Galaxy S8 Lite hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Ayrıca modeli Galaxy S9 Lite olarak da adlandırılması beklenirken şimdi ise cihazın yeni bir adı gündeme geldi. Bugün itibariyle Çin'de tanıtılması beklenen Samsung'un bu modelinin Galaxy S Light Luxury olarak adlandırılması bekleniyor. Ayrıca ortaya çıkan cihaza dair bir posterde modelin adıda doğrulanmış oluyor. Etkinliğe 100 kişi katılacak ve cihaz tanıtımı gerçekleşecek.

TENAA kayıtları ile beraber modelin ortaya çıkan teknik detaylarına baktığımızda 5.8 inçlik Full HD+ Infinity Display ile gelen model işlemci gücü tarafında Snapdragon 660 modelini kullanacak. Adreno GPU 512 grafik birimine sahip olan modelde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama bulunuyor. MicroSD kart girişine de sahip olan modelin arka yüzeyinde 16 megapiksellik bir kamera yer alırken ön yüzeyinde ise 8 megapiksellik bir selfie kamerası taşıyacak. Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olacak modelde 4G, VoLTE ve Wifi gibi bağlantı teknolojileri barındıracak.

Hızlı şarj destekli 3000 mAh'lik bir pil ile gelen yeni Galaxyx S Light Luxury modelinin bakalım resmi tanıtımı bugün gerçekleşecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ