Riot Games'in Yeni Oyunu Mechs vs Minions - Haberler - indir.com

Riot Games'in Yeni Oyunu Mechs vs Minions

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-30 08:12:25
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

League of Legends ile adını dünyaya duyurmayı başaran şirket Riot Games, oyuncuların karşısına yeni bir oyunla çıkıyor. Riot Games, Mechs vs. Minions adlı oyununu, oyun dünyasına tanıttı.

Riot Games denildiğinde, neredeyse tüm oyuncuların aklına tek bir isim gelir; oda oyun camiasında bulunan her oyuncunun takip ettiği League of Legends. Fakat Riot Games bundan sonra adını başka bir oyunla daha hatırlatmaya hazırlanıyor. League of Legends'le büyük başarılara imza atan Riot Games, geçtiğimiz günlerde Youtube'a yüklediği yeni oyununu, kısa bir video ile oyunculara tanıttı. Riot Games yeni oyunu Mechs vs. Minions ile oyun severlere ve kendi takipçilerine yepyeni bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

League of Legends'le büyük başarıların altına imzasını atan Riot Games, oyunculara yepyeni oyununu geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden yayınladığı tanıtım videosu ile tanıttı. Riot Games, Mechs vs. Minions adındaki bu yeni oyunuyla, kendi takipçilerine de, diğer oyunculara da farklı bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyuna, League of Legends oyunundan bilinen bazı yüzler de dahil edilmiş. Bu dahil edilenler,  4 meşhur karakter Corki, Tristana, Heimerdinger ve Ziggs. Mechs vs. Minions 2 ila 4 kişi oynanabilecek bir oyun olacak. Oyunda, oyuncular birlikte hareket ederek düşmanlarını yenmeye çalışacak ve kendilerine verilen 10 görevi bitirmek için çabalayacaklar. Bir kutu oyunu olan bu oyunda, oyunda yer alan kutuların içeriğinde 100'den fazla minyatür de mevcut. Yine oyunda yer alan kartlarda size verilen talimatları uygulamanız ve minyonları yok ederek yolunuza devam etmeniz gerekli. Bir kutu oyunuyla kıyaslandığında, oyunun daha uzun süre oynanacağı söyleniyor.

Riot Games'in yeni oyunu Mechs vs. Minions'ın 75 dolar yani TL ile 250 TL civarında olacağı söylentiler arasında. Oyunu yurt dışından getirtmek isterseniz de 300 TL gibi bir tutar ödemeniz gerekecek. Türkiye'de Türkçe mi yoksa oyunun kendi diliyle mi yayınlanıp yayınlanmayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

 





PAYLAŞ