Retro Dedektiflik Oyunu: Murder in the Hotel Lisbon (Video) - Haberler - indir.com

Retro Dedektiflik Oyunu: Murder in the Hotel Lisbon (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformlarda gizli nesne bulma ve dedektiflik tabanlı oyunlar gün geçtikçe artıyor. Retro grafiklerle Nerd Monkeys Production tarafından geliştirilen Murder in the Hotel Lisbon'da bu oyunlardan sadece birisi. 

Hikaye tabanlı bir dedektiflik macerasına ortak olacağımız oyunda Dedektif Case ve yardımcısı Clown Bot adlı bir robotu kontrol edeceğiz. Hotel Lizbon'da kahvesini içerken öldürülen bir adamı ve bu cinayetin ardındaki karanlık olayları aydınlatmaya çalışacağımız oyunda tıkla ve ilerle tarzı bir oynanış bizleri bekliyor.

Murder in the Hotel Lisbon

Cinayeti aydınlatmak için oyunun ilerleyen hikayesinde 14 kahin, 5 tarikat lideri ve avuç içinde fal bakan 3 çingene karakterinden yardım alabiliyoruz. Son derece eğlenceli bir oynanışa sahip olan dedektiflik oyunu Murder in the Hotel Lisbon'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone veya iPad cihazınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca oyun hakkında bilgi sahibi olmak için geliştirici tarafından yayınlanan Murder in the Hotel Lisbon tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Oyun App Store'da 6.49 TL fiyat etiketine sahiptir.




Murder in the Hotel Lisbon Tanıtım Videosu


PAYLAŞ