Resident Evil 7'de dünya rekoru kırıldı! - Haberler - indir.com

Resident Evil 7'de dünya rekoru kırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Capcom'un geliştiriciliğini üstlendiği oyunu Resident Evil 7, korku oyunu severlerin en sevdiği oyunlardan biri olarak piyasadaki yerini almıştı. Çıkışından önce de oyun severler de büyük heyecan yaratan oyun, oyun için çıkan ürünleriyle de dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru çıkışını gerçekleştiren Resident Evil 7, korku yapımları arasında kısa süre de en beğenilenlerden biri oldu. Hatta, son dönemin en beğenilen yapımlarından biri olarak da adından söz ettiriyor. Birçok oyuncunun korkudan oynayamadığı oyunda, yeni bir rekora imza atıldı ve bu rekor duyanları oldukça şaşırttı.

Resident Evil 7, 24 Ocak 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirerek, uzun süredir kendisini bekleyen oyuncularıyla buluşmuştu. Kısa süre de oyun severlerin en beğendiği yapımlardan biri olan Resident Evil 7'de bir dünya rekoruna imza atıldı. Edinilen bilgilere göre Quizzle adlı oyuncu, oyunu çok kısa bir sürede hiç ölmeden ve tekbir bıçakla bitirmeyi başardı ve böylece dünya rekoru kırdı. Quizzle, canlı yayında oyunun en zor seviyesinde speedrun yaptı ve hiç ölmeden oyunu bitirmeyi başardı.

Hayatta kalma temellerine dayanan oyunda, oynayanlar dünya rekoru kırmaktan ziyade ilerleyebilmenin bile oldukça zor olduğunu söylüyor. Quizzle, elde ettiği rekorla tüm bu söylenenlere adeta meydan okudu ve oyunu 2 saat 50 dakikada, tek bir bıçakla hiç ölmeden bitirmeyi başardı. Birçok usta oyuncu, bu sürede ve tek bir bıçakla hiç ölmeden oyunun bitirilmesinin 'imkansız' olduğunu söyledi. Oyunda kırılan rekoru canlı olarak yayınlayan oyuncunun videosu için, linki tıklayabilirsiniz;

https://youtu.be/iFYwKUJM4AE





PAYLAŞ