Republique Android için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Republique Android için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen yılın Aralık ayında ilk olarak iOS platformunda çıkış yapan kaçış oyunu Republique, bugün itibarıyla Android cihazlar için de indirmeye sunuldu. Toplamda 5 hikayeden oluşacak oyunun şimdilik ilk 3 hikayesine erişilebiliyor.

Kaliteli grafikleriyle üst düzey görsel deneyim sunan yapımda amacınız; gizemli bir kadının çağrısına kulak vererek, ona hapsolduğu hastaneden kaçması için yardımcı olmak. Güvenlik önlemlerinin sıkı bir şekilde uygulandığı hastanede internet, güvenlik kameraları ve güvenlik görevlilerini aşmanız gerekecek.

Republique

Kontrollerin kolay bir şekilde sağlandığı oyunda karakterinizi gizli bir şekilde ilerleterek, hastaneden kaçmanın yollarını bulmak için mücadele edeceksiniz. Toplam 5 hikayeden oluşan oyunun şimdilik ilk 3 hikayesine ulaşabilirsiniz.

Gizlilik unsurlarının ön plana çıktığı sır dolu oyunlardan hoşlanan mobil cihaz sahipleri için önereceğimiz Republique adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Republique Android tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Republique Android Tanıtım Videosu


PAYLAŞ