Renk Eşleştirme Temelli Bulmaca Oyunu: Quetzalcoatl (Video) - Haberler - indir.com

Renk Eşleştirme Temelli Bulmaca Oyunu: Quetzalcoatl (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil cihazlar için geliştirdiği eğlenceli oyunlar ile tanıdığımız 1Button Studio, yeni bir bulmaca oyununu indirmeye sundu. İsmini Aztek mitolojisinden alan Quetzalcoatl, renk eşleştirme temelli bir bulmaca oyunu.

İçerisinde farklı renkteki daireleri barındıran yılanları kontrol edeceğimiz oyunda tam 180 farklı bulmaca bulunuyor. Yılanların herhangi bir ucundan tutup sürükleyerek ilerleme çalışağımız yapımda, tahta bulunan renklerle yılanın üzerindeki rengi eşleştirmeniz gerekiyor.

Quetzalcoatl

Yılanların birbirine engel olmaması içinde çaba göstereceğiniz oyunda, ilk bölümlerde tek ve kısa bir yılanı karşınıza getiriyor. Ancak bölümlerde geçiş yaptıkça yılan uzadağı gibi sayıları da artıyor.

Tahta üzerindeki her kareyi dikkatli bir şekilde kullanmanız gereken oyun eğlenceli bir bulmaca keyfini beraberinde getiriyor. Başarılı grafiklere ve akıcı bir oynanışa sahip olan Quetzalcoatl adlı oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.

Ayrıca geliştirici tarafından yayınlanan Quetzalcoatl oynanış videosunu da izleyerek, oyunla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Oyun App Store'da 4.29 TL fiyat etiketiyle satılıyor.





PAYLAŞ