Renk Bazlı Bulmaca Oyunu: Puralax (Video) - Haberler - indir.com

Renk Bazlı Bulmaca Oyunu: Puralax (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Renklerin dünyasında eğlenceli bir bulmaca oyunu deneyimi yaşamak ister misiniz? Cevabınız EVET ise Puralax adlı oyun tam aradığınız türden. Renkli karelerin olduğu oyunda yapmanız gereken şey farklı renkteki kareleri hedef renge dönüştürmek.

Anlaşılabilir ve sade bir arayüzle tasarlanan oyunu ilk açtığınızda önce aşamaları, sonra da seviye seçmeniz gerekiyor. Oyuna giriş yaptığınızda ise sizi 6 adımlık bir öğretici karşılıyor ve oyunu nasıl oynamanız gerektiğini size öğretiyor.

Puralax

Oyunda yapmanız gereken şey ise çok basit; farklı renkte gelen kareleri hedefiniz olan renge dönüştürmek. Bunu yapmak için hedef renkteki kareyi diğer karelerin üzerine sürükleyerek bırakmanız yeterli oluyor. Örneğin; ekrandaki kareleri turuncu yapmanız gerekiyorsa, turuncu kareyi onların üzerine sürüklemelisiniz.

Başlangıçta kolay gibi görünen ancak ilerledikçe daha da zorlaşan oyunda her karenin belli hareket sayısı bulunuyor. Bu sayıları da karenin üzerindeki beyaz noktalar sayesinde anlayabiliyorsunuz. Eğer 1 beyaz nokta varsa bu o karenin sadece bir kere hareket ettirilebileceğiniz, 2 nokta varsa da iki kare hareket ettirilebileceğini gösteriyor.

Hedef rengin ekranın üst kısmında gösterildiği oyunda, zincirleme reaksiyonlarda meydana gelebiliyor. Bu sayede hedef rengin etrafında bulunan kareleri de boyayabiliyorsunuz.

Eğlendirici olduğu kadar beyin zorlayan bir oynanışa sahip olan Puralax'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Puralax Tanıtım Videosu


PAYLAŞ