Reklamsız YouTube Red Reklam Göstermeye Başladı - Haberler - indir.com

Reklamsız YouTube Red Reklam Göstermeye Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-21 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın popüler video izleme platformu olan YouTube'un birde ücretli versiyonu olan Red bulunuyor. YouTube red belirli bir abonelik ücreti karşılığında kullanıcılara reklamsız video deneyimi sunabiliyor. Ancak ortaya çıkan yeni gelişme ile YouTube Red hizmetinde reklam gösterimleri başladı ve abone olan kullanıcılar ise bu durumdan rahatsız olmaya başladı. Bildiğiniz üzere Google'ın ücret karşılığında sunmuş olduğu YouTube Red servisi ile reklamsız video deneyimi sağlanabiliyor. Ancak bazı kullanıcılar bu durumdan son zamanlarda bir hayli hayal kırıklığına uğradı diyebiliriz. Bu noktada reklam görüntülenmesi başlanan YouTube Red'de kullanıcılar konuyla alakalı ekran görüntüleri almaya başlamış durumdalar.

Paylaşılan görseller doğrultusunda ise hizmetin şuan hem ana sayfa bölümünde hemde bazı videoların alt kısmında reklamların yayınlandığını görüyoruz. Durumdan rahatsız olan kullanıcılar ise bu noktada memnuniyetsiz olduklarını belli etmek adına Google ile iletişime geçsede Google cephesinden henüz net bir yanıt alamamış durumdalar. Google ise Red üyelik detayları noktasında açıkça bir şekilde reklamsız bir deneyimin garantisini veriyor ve ilgili sayfadaki reklamsız videolar bölümündeki açıklama şu şekilde:

Reklamsız videolar, YouTube Red hesabı oturumunuz açıkken youtube.com ve YouTube uygulamalarında desteklenir. YouTube Red ile YouTube tarafından sunulan videodan önce ya da videonun ortasında gösterilen video reklamlar, banner reklamlar, arama ağı reklamları, ana sayfa banner reklamlar ve video içi yer paylaşımlı metin reklamlar gibi reklamları görmezsiniz.

Video ek açıklamaları, diğer videolara bağlantılar, fragmanlar veya öne çıkan ya da önerilen videolar gibi tanıtım amaçlı diğer içerikler gösterilebilir. Politikalarımız içerik oluşturucuların içeriklerine reklam eklemesine izin vermez ancak bir içerik oluşturucunun videolarına ürün yerleşimleri, arızi marka bilinci oluşturma öğeleri veya üçüncü taraf reklamlar eklediği durumlar da olabilir. Bunun tipik bir örneği bir konser veya spor etkinliğinin canlı akışıdır."

 





PAYLAŞ