Reeder, yerli basketbol oyununu duyurdu - Haberler - indir.com

Reeder, yerli basketbol oyununu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 09:20:39
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye'de en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olan Reeder, mobil oyun tutkunları için yeni bir basketbol oyunu duyurdu. Basketball Live adlı oyun, Reeder ve Anadolu'nun genç yeteneklerinin bir araya gelmesiyle birlikte ortaya çıkan bir yapım oldu. Basketball Live'in en büyük amacı, insanları hem eğlendirmek hem de eğlenirken kazandırmak. Play Store üzerinde indirilmeye açık olan yeni oyun, indirilmeye sunulduğu ilk hafta platform üzerindeki birçok rakibini geride bırakmayı başardı. Bu başarı, Basketball Live'in Play Store trendler listesinde dördüncü sıraya sahip olmasını sağladı. Reeder aynı zamanda, Türkiye'ye sunduğu teknolojik yeniliklerde, 100 yerli ürünü yapmasının gururunu da yaşıyor.

Reeder tarafından geliştirilen Basketball Live, tamamen yerli bir uygulama

Spor oyunu severler için tamamen ücretsiz olarak sunulan Basketball Live, Anadolu'nun genç yetenekleri sayesinde sıfırdan geliştirilerek oyuncuların beğenisine sunuldu. Play Store'daki ilk haftasını tamamlayan yapım, NBA Live oyununu gerisinde bırakmayı başardı ve trendler listesinde dördüncü sıraya yerleşti. Elde edilen verilere göre, oyun günde ortalama 6 saat oynanıyor.

Oynanışı oldukça kolay olan Basketball Live'in mantığı, elinizdeki topu potaya atmaya dayanıyor. Oyunda en yüksek skora ulaşabilen oyuncular, Reeder'dan ödül kazanacak. Oynadıkça oyundaki yeteneklerinizi güçlendirebiliyor ve toplarınızın seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Karşılaşmaları kazandıkça altın kazanabiliyorsunuz ve böylece yeni şehirlerde yarışabiliyorsunuz. Altınları hem oyun oynayarak hem de satın alarak elde edebilirsiniz. Her hafta, oyunda en yüksek puanı elde edecek oyunculara, tablet hediye edilecek. Aylık sonuçta ise akıllı telefon kazanma imkanına sahip olacaksınız. Birinci haftanın birincisi M7 Go, ikinci haftanın birincisi M8 Plus ve üçüncü haftanın birincisi de M10 Plus tablet kazanacak. Ay sonunda da P12S telefon, ayın birincisinin olacak. Basketball Live uygulamasını, Android cihazınıza Play Store üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ