Reddit Kullanıcısı Galaxy S9 Kutu Görselini Paylaştı - Haberler - indir.com

Reddit Kullanıcısı Galaxy S9 Kutu Görselini Paylaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-12 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir Reddit kullanıcısı tarafından Güney Koreli şirket Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı olan Galaxy S9 modelinin kutu fotoğrafı yayınlandı. Kutu üzerinde cihazın teknik özellikleri yazarken, henüz doğruluğu kesinleşmiş değil durumda. Ancak yazan bilgilere göre Galaxy S9 modelinin kamera tarafında oldukça üst seviye bir kaliteye sahip olması bekleniyor. Cihazın CES 2018 kapsamında tanıtılması bekleniyordu ancak son bilgilere göre modelin MWC 2018'de Barcelona'da tanıtılacak.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından Güney Koreli şirket Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı olan Galaxy S9 modelinin kutu fotoğrafı yayınlandı.

Reddit'de ortaya çıkan görsele göre konuşacak olursak modelin tıpkı Galaxy S8 cihazı gibi 5.8 inç büyüklüğüne sahip bir ekrana sahip olması bekleniyor. Quad HD+ AMOLED bir ekranın yer alması beklenen modein 18:9 ekran yapısı ile çerçevesiz bir görünüme sahip olacağı bekleniyor. Galaxy S9'un tek kamera ile gelmesi kullanıcılarını üzmüş olsada, cihazda f1.5 ve f2.4 değişken diyafram özelliğine sahip OIS teknolojili 12 megapiksellik süper hızlı çift piksel bir kameranın yer alacağı bekleniyor.

Değişken diyafram özelliğinin hem portre modunda hemde düşük ışıklı ortamlarda oldukça fazla işe yaraması bekleniyor. Ön yüzeyde ise 8 megapiksellik bir kamera yer alacakken modeli Exynos 9810 işlemciye sahip olacağı gözüküyor. Ayrıca Galaxy S9 modeli 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama seçenekleri ile geliyor. AKG marka stereo hoparlörlerin yer alacağı cihazda IP68 sertifikası ve kablosuz şarj desteği gibi özelliklerde yer alacak. Bakalım bu kutu sızıntısı ne kadar doğruluk içeriyor MWC 2018'de göreceğiz.





PAYLAŞ